- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το Μουσείο Ακρόπολης αποχαιρετά τη Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα
Το σπουδαίο έργο που αφήνει πίσω της
Το Μουσείο Ακρόπολης για τη Μαρίνα Λαμπράκη - Πλάκα και η συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατό της.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσείου Ακρόπολης εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της επί 30 έτη διευθύντριας της Εθνικής Πινακοθήκης - Μουσείου Αλεξάνδρου Σούτσου, καθ. Μαρίνας Λαμπράκη - Πλάκα.
«Ευτύχησε να δει ολοκληρωμένο το έργο της για τη νέα Εθνική Πινακοθήκη και να ετοιμάσει και να ολοκληρώσει την έκθεση με τίτλο "Αναζητώντας την Αθανασία – Η τέχνη του πορτρέτου στις συλλογές του Λούβρου" και την αναδρομική έκθεση του Κωνσταντίνου Παρθένη» προστίθεται η ανακοίνωση.
«Η πολύχρονη προσφορά της θα μείνει ανεξίτηλη στη διδασκαλία, την τέχνη και τον πολιτισμό» καταλήγει το Μουσείο Ακρόπολης στο «αντίο» του στη Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα.
«Αφιερώθηκε ολόψυχα επί 30 χρόνια στην Εθνική Πινακοθήκη» είχε αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμά της για τη Μαρίνα Λαμπράκη - Πλάκα η Λίνα Μενδώνη, υπουργός Πολιτισμού.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα 118 χαρακτηρίστηκαν ακατάλληλα για χρήση
Στην περιοχή επιχειρούν 8 αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα
Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Η αφιέρωση και η οικογενειακή φωτογραφία
Από το 2007 έως σήμερα
Λόγω των τελικών εργασιών για την επέκταση Καλαμαριάς - Αναλυτικά τα δρομολόγια
Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Με κιθάρες και κλαρίνα το τελευταίο «αντίο»
Ένταση και ξύλο στον προαύλιο χώρο
Κάθε Αύγουστο καιγόμαστε, κάθε χειμώνα ξεχνάμε
Δείτε εικόνες από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών
Μεγάλη επιχείρηση της Δημοτικής Αστυνομίας για ελεύθερα πεζοδρόμια
Γιατί θεωρείται «αόρατος ρυθμιστής του ελληνικού καλοκαιριού»
Οι πυροσβέστες απέτρεψαν τα χειρότερα
Καρέ καρέ η επιχείρηση κατάσβεσης
Συναγερμός στον ΕΟΔΥ - Οι «επικίνδυνες» περιοχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.