- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πριν καν συμπληρωθούν οι πρώτες 24 ώρες λειτουργίας της εφαρμογής ξεπέρασαν μέσα στη νύχτα ήδη τις 200.000.
Ξεπέρασαν μέσα στην πρώτη ημέρα οι 200.000 αιτήσεις για την κάρτα Fuel Pass σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα.
Σήμερα, Τετάρτη 27 Απριλίου, θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση πολλοί περισσότεροι από τους μισούς δικαιούχους του επιδόματος: δηλαδή όλοι όσοι έχουν ΑΦΜ το οποίο λήγει σε 0 ή 1 ή 2 ή 3 ή 4 ή και 5.
Ακολούθως, αύριο ενδεχομένως να ολοκληρωθεί νωρίτερα τελικά ο α’ κύκλος αιτήσεων, δηλώνοντας συμμετοχή και όλοι όσοι έχουν ΑΦΜ που λήγει σε 6,7,8 ή 9.
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι μέχρι την Παρασκευή και πριν επιστρέψουν από τις διακοπές οι εκδρομείς του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, οι περισσότεροι από τα 3 εκατομμύρια δικαιούχους αυτοκινητιστές θα μπορέσουν να έχουν ζητήσει την κάρτα Fuel Pass, να την έχουν εκδώσει ή και να την έχουν εξαργυρώσει.
Να σημειωθεί πως με βάση την υπουργική απόφαση, το Σάββατο 30 Απριλίου θα τελείωναν οι αιτήσεις με βάση το καταληκτικό ψηφίο και αφού έκαναν όσοι έχουν ΑΦΜ που λήγει σε 8 ή σε 9. Και ακολούθως, από 1η Μαΐου θα ξεκινούσε ο β΄γύρος για όλους όσους δεν πρόλαβαν να κάνουν την αίτησή τους εγκαίρως, ασχέτως ΑΦΜ πλέον.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στα χρόνια της Μεταπολίτευσης αναδείχθηκε σε μία από τις σημαντικότερες δημοσιογραφικές φωνές της εποχής
Το σημερινό σκίτσο του
Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά θέματα υγείας
«Καταλύτης η πλήρης εφαρμογή του νέου ΚΟΚ»
Παράλληλα κατατέθηκαν και παράβολα της τάξης των 600.000 ευρώ
Αφέθη ελεύθερος με περιοριστικούς όρους
Σπιτονοικοκύρης εντόπισε νεκρή γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής σε διαμέρισμα στα Χανιά - Έρευνα των Αρχών
Έφοδος της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος σε σπίτι συνταξιούχου γιατρού - Κατασχέθηκε παράνομο υλικό
Τι ισχύει για εισιτήρια και αλλαγές
Στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία
Eίχε προβλεφθεί και υπήρχε υποστήριξη στο τηλεφωνικό κέντρο
Mια παραχώρηση του Studio Κλεισθένης αποκλειστικά για την Athens Voice
Δείτε αναλυτικά τι ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ
Ο συγγραφέας και πατέρας δύο παιδιών μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια οικογένεια με ένα παιδί στο φάσμα του αυτισμού
Προχωρά η δεύτερη φάση μετασχηματισμού
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για τις επόμενες μέρες
Πώς έφτασαν οι Αρχές στα ίχνη τους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αποστέλλονται επίσης δύο Ανώτεροι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας - Η δήλωση Δένδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.