- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Γλυφάδα: Όλα τα καντηλάκια αναμμένα στα δύο Κοιμητήρια
Στη μνήμη όλων εκείνων που έχουν φύγει από τη ζωή
Ο Δήμος Γλυφάδας άναψε ένα καντήλι σε κάθε μνήμα στα δύο κοιμητήρια της περιοχής τη Μεγάλη Παρασκευή - Η ανάρτηση του Δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου
Τηρώντας το έθιμο στη μνήμη όλων εκείνων που έχουν φύγει, ο Δήμος Γλυφάδας τοποθέτησε και τη φετινή χρονιά, τη Μεγάλη Παρασκευή, σε κάθε μνήμα καντηλάκια και κεριά αναμμένα σε ειδική θήκη, στα δύο κοιμητήρια της περιοχής.
«Και φέτος, στη μνήμη όλων εκείνων που έχουν φύγει και μας βλέπουν πλέον και μας προσέχουν από ψηλά, με φροντίδα του δήμου μας, τα καντηλάκια είναι αναμμένα σήμερα Μεγάλη Παρασκευή σε όλα τα μνήματα και στα δύο Κοιμητήρια της πόλης μας. Ευχαριστώ τον αρμόδιο Αντιδημάρχο Σπύρο Δήμου και τους εργαζομένους μας για αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα» σημείωσε σε ανάρτησή του στα social media ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.
Υπενθυμίζεται ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια, η καθιερωμένη περιφορά του Επιταφίου στα δύο κοιμητήρια της Γλυφάδας, στα οποία η δημοτική αρχή είχε μεριμνήσει για την τοποθέτηση καντηλιών σε κάθε μνήμα, γινόταν, σε περιορισμένη κλίμακα λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Εμφανίστηκε στην πρώτη συνάντηση σαν μεγαλοπαράγοντας ομάδας με ένα πούρο μιάμιση πιθαμή»
Δείτε αναλυτικά τι ισχύει το Σαββατοκύριακο
Η πρόγνωση του Meteo
Ξεκινούν οι έρευνες με το Abeille Marengo
Υψηλή δραστηριότητα τον Οκτώβριο, χάρη στη γενναιόδωρη συναίνεση 28 οικογενειών δοτών
Μετά την απόφαση της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες
Ψύχρα στην εκκίνηση, βοριάδες στη διαδρομή προβλέπονται
Η διαδικασία διακόπηκε για την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου
Οι πρώτες πληροφορίες
Για το φερόμενο κύκλωμα με τα «γρηγορόσημα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.