- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Έλληνας αλεξιπτωτιστής κρεμόταν από C-130 στα 5.000 πόδια (βίντεο)
Οι δραματικές εικόνες - Τι συνέβη
Έλληνας αλεξιπτωτιστής βρέθηκε να κρέμεται από C-130 στα 5.000 πόδια σε στρατιωτική άσκηση στην Κύπρο. Οι απίστευτες εικόνες πάνω από τη Λάρνακα.
Άσκηση με αλεξίπτωτο στην Κύπρο λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε Έλληνα αλεξιπτωτιστή. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο αλεξιπτωτιστής βρέθηκε να κρέμεται από στρατιωτικό αεροσκάφος C-130, το οποίο πετούσε στα 5.000 πόδια.
Το συμβάν εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης πάνω από το αεροδρόμιο στη Λάρνακα, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star.
Λαχτάρησε Έλληνας αλεξιπτωτιστής στην Κύπρο - Κρεμόταν από αεροσκάφος C-130 - Το χρονικό
Κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης άσκησης αλεξιπτωτιστές στην Κύπρο ετοιμάζονταν για πτώση από C-130. Ένας από αυτούς βρέθηκε να κρέμεται από το στρατιωτικό αεροπλάνο. Παρέμεινε κρεμασμένος για 4 λεπτά περίπου.
Η στρατιωτική άσκηση ξεκίνησε όταν το αεροσκάφος έφτασε σε ύψος 5.000 ποδιών (1.500 μέτρα). Η πτώση πραγματοποιήθηκε με στατικό ιμάντα. Ωστόσο, ο ιμάντας δεν άνοιξε το αλεξίπτωτο, με αποτέλεσμα ο αλεξιπτωτιστής να κρέμεται σε απόσταση 4,5 μέτρων από το αεροσκάφος.
Ο αλεξιπτωτιστής προσπάθησε να απελευθερώσει το αλεξίπτωτό του. Τον κρατούσε όμως ο κρίκος ασφαλείας που συνδέει τον ιμάντα με τον σάκο, ο οποίος περιέχει το αλεξίπτωτο.
Λειτουργώντας με ψυχραιμία και ακολουθώντας το πρωτόκολλο ασφαλείας που υπάρχει για τέτοιες περιπτώσεις, τόσο ο ίδιος ο Έλληνας αλεξιπτωτιστής όσο και το υπόλοιπο πλήρωμα στο C-130, απέτρεψαν τα χειρότερα.
Το βίντεο με τον Έλληνα αλεξιπτωτιστή στην Κύπρο να κρέμεται στον αέρα έξω από το C-130
Κάμερα κατέγραψε τις δραματικές εικόνες πάνω από το αεροδρόμιο στη Λάρνακα, όπου πετούσε το C-130. Η εικόνα με τον Έλληνα αλεξιπτωτιστή στην Κύπρο να κρέμεται από το C-130 κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Οι δικαστές έδωσαν όνομα, τόπο βάπτισης και όρισαν διατροφή σε υπόθεση διαζευγμένων γονέων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων
Δύο σεσημασμένοι κακοποιοί ταυτοποιήθηκαν από τη Δίωξη Εκβιαστών για την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Αυξημένη κίνηση και καθυστερήσεις σε Κηφισό, Κηφισίας, Μεσογείων, Παραλιακή και βασικούς άξονες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.