- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου: Εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη Πλεύρης και Γκάγκα
Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από την πυρκαγιά
Φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου: Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνουν ο Θάνος Πλεύρης και η Μίνα Γκάγκα.
Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα μεταβαίνουν εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη λόγω της φωτιάς στο νοσοκομείο Παπανικολάου.
Σύμφωνα με το Thestival.gr θα τους συνοδεύσει ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου.
Φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες
Ένας νεκρός και δύο βαριά τραυματίες εντοπίστηκαν από τους πυροσβέστες την ώρα που προσπαθούσαν να κατασβήσουν τη φωτιά που ξέσπασε στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Η κύρια εστία φωτιάς ξέσπασε στην πτέρυγα Covid της πνευμονολογικής κλινικής του νοσοκομείου και σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικών Μέσων ξεκίνησε από κάποιο ασθενή. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στη Γ' ΜΕΘ του ιδρύματος.
Σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματος σορός ατόμου εντοπίστηκε στον 2 όροφο του Γ.Ν.Θ. "Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΆΟΥ."
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) April 6, 2022
Πυροσβεστικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο για να σβήσουν τη φωτιά. Η πυρκαγιά έχει σβήσει, η Πυροσβεστική έχει αποχωρήσει από το σημείο, όπου παραμένουν μόνο δυνάμεις της αστυνομίας. Έχουν κλείσει τα εξωτερικά ιατρεία και το νοσοκομείο δεν θα δέχεται νέα περιστατικά μέχρι νεωτέρας.
Από την πλευρά του, ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Μονάδας, Διαμαντής Χλώρος, ανέφερε πως στην πτέρυγα υπάρχει πυκνός καπνός, ενώ εξέφρασε την ανησυχία του καθώς νοσηλεύονται και βαριά ασθενείς στους θαλάμους που ξέσπασε η φωτιά.
Φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου: 35 διασώσεις και μεταφορές από τους πυροσβέστες
Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 35 διασώσεις και μεταφορές από τους πυροσβέστες όπως σημείωσε ο διοικητής της Πυροσβεστικής του νόμου Θεσσαλονίκης. Οι πρώτοι που αντιλήφθηκαν τη φωτιά, ήταν οι φύλακες του νοσοκομείου που επιχείρησαν να κατασβέσουν την πυρκαγιά με πυροσβεστήρες δίχως όμως να τα καταφέρουν, διότι υπήρχαν πυκνοί καπνοί και δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν τους θαλάμους.
Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα ενώ τα ακριβή αίτια διερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια συλλογή που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έργα των Ιακωβίδη, Dali, Μόραλη, Κεσσανλή, Γαϊτη
Αστυνομική έρευνα σε σπίτι 50χρονου αποκάλυψε 10 τμήματα ενάλιων αμφορέων από τρεις ιστορικές περιόδους
Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα - Πρόγνωση Κολυδά για διπλή διαταραχή προ των πυλών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε «ψευδή και ανυπόστατα στοιχεία» αναφέρεται ο Γιάννης Παναγόπουλος
Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων
Τι προέκυψε από την έρευνα της Αρχής για Στρατινάκη - Γεωργίου
«Δύο συστήματα που θα κινηθούν από τον κόλπο της Σύρτης και το Στενό της Σικελίας θα δώσουν όχι μόνο αξιόλογες βροχές, αλλά και χιονοπτώσεις»
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για την έμφυλη ισότητα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα 3+1 don't της προηγούμενης ημέρας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Από 16 έως 19 Οκτωβρίου 2026
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.