Ελλαδα

Χανιά: 47χρονος πυροσβέστης τραυματίστηκε θανάσιμα με αλισοπρίονο

Πέθανε σε λίγα λεπτά από ακατάσχετη αιμορραγία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ - φωτογραφία αρχείου © EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Χανιά: 47χρονος πυροσβέστης νεκρός μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του με αλισοπρίονο - Πώς έγινε το δυστύχημα

Θανάσιμα τραυματίστηκε με αλισοπρίονο ένας 47χρονος πυροσβέστης στα Χανιά, κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών στο χωριό Ορθούνι του δήμου Πλατανιά. Ο άνδρας, πατέρας τεσσάρων παιδιών, τραυματίστηκε στον μηρό και μέσα σε λίγα λεπτά πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti.gr, ο 47χρονος πυροσβέστης είχε μεταβεί μόνος στην περιουσία που διατηρούσε στο ημιορεινό χωριό, με σκοπό να κλαδέψει ελαιόδεντρα στην καλλιέργεια του. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, το μικρό αλυσοπρίονο τον έκοψε στον μηρό. Αιμόφυρτος κατάφερε να απομακρυνθεί από το χωράφι του και να φτάσει μέχρι την άκρη του δρόμου. Εκεί, έχοντας ήδη χάσει πολύ αίμα, σωριάστηκε και υπέκυψε στο βαρύ τραύμα του, το οποίο είχε πλήξει την κεντρική αρτηρία. 

Διερχόμενος αγρότης εντόπισε τον 47χρονο χωρίς τις αισθήσεις του και άμεσα ειδοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Όταν έφτασε στο σημείο το ασθενοφόρο, ήταν ήδη αργά. Στο νοσοκομείο Χανίων όπου διακομίστηκε άμεσα, οι γιατροί του Τ.Ε.Π. διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Χανιά: Ποιος ήταν ο 47χρονος πυροσβέστης

Ο 47χρονος πυροσβέστης καταγόταν από τους Λάκκους Ομαλού και επισκεπτόταν συχνά το Ορθούνι για να φροντίσει την περιουσία του.

Επί σειρά ετών υπηρετούσε στο Πυροσβεστικό Σώμα, ενώ στο παρελθόν εργάστηκε και στην ΕΜΑΚ. Συντετριμμένοι φίλοι του κάνουν λόγο για έναν καλό άνθρωπο, ατρόμητο και δυνατό. Έπαιρνε μέρος σε δύσκολες επιχειρήσεις διάσωσης στα Λευκά Όρη και δεν τον πτοούσε ο κίνδυνος. Η μοίρα όμως έπαιξε άσχημο παιχνίδι μαζί του, στερώντας τον από τη μια στιγμή στην άλλη από την οικογένεια του, τη σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά του.

Για τα ακριβή αίτια θανάτου του 47χρονου, διενεργεί προανάκριση του Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά. 

Με πληροφορίες από neakriti.gr

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ