Υπόθεση Τοπαλούδη: Από το 2019 εκκρεμεί έρευνα σε πέντε κινητά
Τρεις εξ αυτών των κατόχων αρνούνται κάθε εμπλοκή
Από το 2019 εκκρεμεί έρευνα σε πέντε κινητά για την υπόθεση βιασμού και δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.
Εδώ και δύο χρόνια και συγκεκριμένα από το 2019 εκκρεμεί έρευνα σε πέντε κινητά για την υπόθεση βιασμού και δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.
Τρία εξ αυτών των κινητών είχαν βρεθεί κατά την έρευνα που είχε γίνει στο σπίτι του 22χρονου καταδικασθέντα για την υπόθεση.
Ειδικότερα, κάτοχοι των κινητών φαίνεται πως είναι τρία άτομα που φέρεται να συνδέονται με την υπόθεση, αλλά αρνούνται κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή.
Να θυμίσουμε πως μητέρα της Ελένης, Κούλα Αρμουτίδου, έχει καταγγείλει ότι φίλες της Ελένης, την ενημέρωσαν για τον βιασμό και την παράνομη μαγνητοσκόπησή της από τρεις άνδρες τον Νοέμβριο του 2017.
Μάλιστα, η Ελένη Τοπαλούδη είχε εκφράσει φόβους σε μία φίλη της για τη ζωή της και αρνούνταν να καταθέσει μήνυση.
Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: «Το παιδί μου έζησε 100 θανάτους»
Διακόπηκε για τις 10 Μαρτίου η δίκη σε δεύτερο βαθμό των δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη, με τη μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας να ξεσπά κατά των δραστών, αλλά και της απόφασης για διακοπή. «Το παιδί μου έζησε 100 θανάτους», λέει η κ. Κούλα σε νέες τις δηλώσεις.
«Είναι η αδιαφορία, ο εμπαιγμός, η έλλειψη σεβασμού στα πρόσωπά μας. Οι Αλβανοί θα μπορούσαν να ορίσουν δικηγόρο. Εγώ δεν κατέβηκα από τον βορρά στο νότο για ψυχαγωγικούς λόγους. Ήρθα για να ξαναζήσω τον θάνατο του παιδιού μου, γιατί; Για να κατεβώ οδικώς έχω έξοδα, τους δολοφόνους τους κουβαλάνε με κλούβες της Αστυνομίας. Για τις 10 Μαρτίου θα παρακαλέσω το ελληνικό κράτος να στείλει περιπολικό να μας πάρει από το Διδυμότειχο. Δεν θα αντέξω αυτή την κοροϊδία. Οι δολοφόνοι πολτοποιούν στραγγαλίζουν ζωντανό παιδί και τους δίνετε δεύτερη ευκαιρία, δεύτερη δίκη και να ζητήσουν ελαφρυντικά. Δεν θα δεχτώ καμία έκπτωση, κανένα ελαφρυντικό να τους δοθεί. Αν έχουν λεφτά μπόλικα να πληρώσουν και τα παραστατικά της δίκης», δήλωσε στο OPEN η κ. Κούλα Τοπαλούδη και πρόσθεσε ότι δεν έχει καμία βοήθεια από την Πολιτεία.
«Από πού να έχω; Από την κυβέρνηση τη σημερινή, από τη χθεσινή; Υποτίθεται αγωνίζονται για τον Έλληνα, για εμάς χωρίς εμάς, Δεν είδα καμία συμπαράσταση από το κράτος, από τους φορείς. Όσοι μπήκαν στο σπίτι μας ήρθαν είδον και απήλθον, τίποτα» είπε η κ. Κούλα και συνέχισε: «Είναι τρομερό, δεν μας σέβονται να έχουν τον δολοφόνο τον Ροδίτη σε ένα έδρανο υπερυψωμένο. Θα μας τρελάνουν […] Δεν θέλω ούτε το συγγνώμη. Έζησε το παιδί μου 100 θανάτους. Ζητάνε μείωση ποινών, αυτό αν γίνει θα βάλω φωτιά στην Ελλάδα και στη Βουλή μέσα, θα τους λιώσω όλους».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κινητοποίηση του Δήμου Περάματος μετά την πυρκαγιά, με αιτήματα δεύτερη έξοδο διαφυγής και ασφάλεια
Καταγγελίες πολιτών για πολύωρη διακοπή ρεύματος και απουσία ενημέρωσης
Οι μεγαλύτερες τιμές καταγράφονται ήδη από τον Μεσοπόλεμο και τη δεκαετία του ’50
Στην ΕΣΗΕΑ την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026 με χαιρετισμούς Παπανδρέου και Σαμαρά
Ιδιωτική χρηματοδότηση 4,7 εκατ. ευρώ για VCRS στα ΚΕΠΑΘΜ μετά την απόφαση Ελεγκτικού Συνεδρίου
Αύριο στις πληγείσες περιοχές ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης – Σύσκεψη στο δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
Live η πορεία των φαινομένων
Λόγω των πλημμύρων και κατολισθήσεων - Θα ισχύσει για 3 μήνες
Βροχοπτώσεις που έφτασαν τα 64 χιλιοστά προκάλεσαν εκτεταμένες πλημμύρες και ζημιές
Στην κηδεία ο Βασίλης Κικίλιας - Στο νοσοκομείο παραμένει 50χρονη λιμενικός
Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.
Ενεργοποιούνται διαδικασίες άμεσης αποκατάστασης μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα
Εικόνες αποκάλυψης μετά τη φονική κακοκαιρία
Δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις για τους εμβολιασμούς
Δείτε εικόνες και βίντεο από τις προσπάθειες να απομακρύνουν πέτρες και λάσπες από τα αυτοκίνητα και τις αυλές τους
Akylas, Marseaux, Good Job Nicky ή Evangelia;
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.