Ελλαδα

Κάλυμνος: 13χρονη κατήγγειλε βιασμό από σύντροφο της μητέρας της

Ισχυρίζεται πως και η μητέρα της το γνώριζε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοποίηση - βιασμός ανηλίκου
Κακοποίηση - βιασμός ανηλίκου © Pixabay / thisguyhere

Κάλυμνος: 13χρονη κατήγγειλε τον σύντροφο της μητέρας της για βιασμό – Στο εδώλιο του κατηγορούμενου ο 38χρονος άνδρας.

Σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου παραπέμπεται ένας 38χρονος άνδρας στην Κάλυμνο που φέρεται ότι βίαζε επί τρία χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του.

Ειδικότερα, ο 38χρονος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο (αποπλάνηση ανηλίκου) που συμπλήρωσε τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση και για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Δημοκρατικής» η μητέρα της 13χρονης κατηγορείται για συνέργεια στις πράξεις που καταλογίζονται στον 38χρονο.

Όλα αυτά γνωστοποιήθηκαν στις Αρχές τον Απρίλιο του 2021, όταν η ανήλικη εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Α.Τ. Καλυμνίων και κατήγγειλε –παρουσία παιδοψυχολόγου– ότι ο σύντροφός της μητέρας της ασελγούσε περίπου επί τριετία σε βάρος της και ότι η μητέρα της τελούσε σε γνώση αυτού του γεγονότος και δεν τον εμπόδιζε.

Κάλυμνος - Καταγγελία 13χρονης για βιασμό: Τι κατήγγειλε η ανήλικη κοπέλα

Ειδικότερα, η 13χρονη κατήγγειλε πως ένα βράδυ το 2019 διέμεναν στο σπίτι του 38χρονου και εκείνος ασέλγησε σε βάρος της, ενώ στο ίδιο δωμάτιο βρισκόταν και η μητέρα της, που κοιμόταν. Στη συνέχεια, το ζευγάρι κατηγορουμένων μαζί με τα παιδιά μετακόμισαν όλοι στο ίδιο σπίτι και ενώ η ανήλικη είχε το δικό της δωμάτιο, ένα άλλο βράδυ, ο άνδρας εισέβαλε και ασέλγησε εις βάρος της. Οι πράξεις αυτές φαίνεται πως γίνονταν κατ' εξακολούθηση.

Από την πλευρά τους, οι κατηγορούμενοι αποδίδουν την καταγγελία της μικρής «στην επίμονη άρνησή τους να δεχθούν την ερωτική σχέση της με έναν 19χρονο και στο ότι ήθελε να παραμένει συχνά εκτός σπιτιού με παρέες που δεν ενέκριναν».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ