- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Ελπίδα»: Παρέμβαση εισαγγελέα για το χάος στην Αττική Οδό
Εκατοντάδες οδηγοί εγκλωβισμένοι επί ώρες
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Έρευνα για τους εγκλωβισμένους οδηγούς στην Αττική Οδό διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Ενδεχόμενες ευθύνες για την κατάσταση στην Αττική Οδό με εκατοντάδες εγκλωβισμένα οχήματα θα αναζητήσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την κατάσταση που διαμορφώθηκε στο οδικό δίκτυο της Αττικής Οδού, όπου παραμένουν επί πολλές ώρες εκατοντάδες οχήματα καθηλωμένα υπό συνθήκες συνεχούς χιονόπτωσης σε ουρές πολλών χιλιομέτρων στον κλειστό δρόμο.
Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει ο προϊστάμενος του τμήματος Ποινικής Δίωξης, εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος, με την εντολή να αναζητήσει ευθύνες για ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος της παρακώλυσης ή της διατάραξης συγκοινωνιών.
Νωρίτερα ο κ. Στυλιανίδης επέρριψε ευθύνες στην Αττική Οδό και τόνισε ότι η εισήγησή του στον πρωθυπουργό θα είναι να αποδοθούν ευθύνες στην εταιρεία διαχείρισης.
Όπως είπε ο κ. Στυλιανίδης, «περιμένουμε ότι μέχρι αύριο οι συνθήκες θα συνεχίσουν να είναι αντίξοες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι ο παγετός» τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τον υπουργό». Από αύριο το μεσημέρι στην Αττική τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, αλλά θα υπάρχει πρόβλημα από τον παγετό, όπως επισήμανε.
«Αυτήν την ώρα το μεγαλύτερο πρόβλημα σημειώνεται στην Αττική Οδό», επισήμανε, για να προσθέσει: «Δυστυχώς, η εταιρεία Αττική Οδός δεν κατάφερε να κρατήσει ανοικτό τον δρόμο. Υποσχέθηκαν ότι θα έχουν πλήρη επάρκεια μέσων στη σύσκεψη που είχαμε. Η εισήγησή μου στον πρωθυπουργό θα είναι να αναζητηθούν ευθύνες από την εταιρεία διαχείρισης».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι ενδείξεις βελτίωσης και τα συμπεράσματα που στρέφουν το Υπουργείο Παιδείας να επενδύσει στις μεταρρυθμίσεις
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Φέρεται να ξέσπασε μετά από εργασίες καθαρισμού σε οικόπεδο
Η ανάρτηση - πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
H άνοδος των λαϊκών πολυκαταστημάτων, η πτώση, και δυο διαφημιστικά μηνύματα που έγραψαν ιστορία
Η ανακοίνωση του πρωθυπουργού
Αναζητούνται οι υπεύθυνοι καταστήματος
Οι περιοχές που θα επηρεαστούν
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.