Ελλαδα

«Ελπίδα»: Παρέμβαση εισαγγελέα για το χάος στην Αττική Οδό

Εκατοντάδες οδηγοί εγκλωβισμένοι επί ώρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Κλειστή η Αττική Οδός
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Κλειστή η Αττική Οδός © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Έρευνα για τους εγκλωβισμένους οδηγούς στην Αττική Οδό διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Ενδεχόμενες ευθύνες για την κατάσταση στην Αττική Οδό με εκατοντάδες εγκλωβισμένα οχήματα θα αναζητήσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την κατάσταση που διαμορφώθηκε στο οδικό δίκτυο της Αττικής Οδού, όπου παραμένουν επί πολλές ώρες εκατοντάδες οχήματα καθηλωμένα υπό συνθήκες συνεχούς χιονόπτωσης σε ουρές πολλών χιλιομέτρων στον κλειστό δρόμο.

Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει ο προϊστάμενος του τμήματος Ποινικής Δίωξης, εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος, με την εντολή να αναζητήσει ευθύνες για ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος της παρακώλυσης ή της διατάραξης συγκοινωνιών.

Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό λόγω της κακοκαιρίας
Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό λόγω της κακοκαιρίας © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Εισαγγελική παρέμβαση για τους εγκλωβισμένους στην Αττική οδό
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Εισαγγελική παρέμβαση για τους εγκλωβισμένους στην Αττική οδό © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Νωρίτερα ο κ. Στυλιανίδης επέρριψε ευθύνες στην Αττική Οδό και τόνισε ότι η εισήγησή του στον πρωθυπουργό θα είναι να αποδοθούν ευθύνες στην εταιρεία διαχείρισης.

Όπως είπε ο κ. Στυλιανίδης, «περιμένουμε ότι μέχρι αύριο οι συνθήκες θα συνεχίσουν να είναι αντίξοες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι ο παγετός» τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τον υπουργό». Από αύριο το μεσημέρι στην Αττική τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, αλλά θα υπάρχει πρόβλημα από τον παγετό, όπως επισήμανε.

«Αυτήν την ώρα το μεγαλύτερο πρόβλημα σημειώνεται στην Αττική Οδό», επισήμανε, για να προσθέσει: «Δυστυχώς, η εταιρεία Αττική Οδός δεν κατάφερε να κρατήσει ανοικτό τον δρόμο. Υποσχέθηκαν ότι θα έχουν πλήρη επάρκεια μέσων στη σύσκεψη που είχαμε. Η εισήγησή μου στον πρωθυπουργό θα είναι να αναζητηθούν ευθύνες από την εταιρεία διαχείρισης».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ