Ελλαδα

Αττική Οδός: Άνοιξε η πλατφόρμα για την αποζημίωση των 2.000 ευρώ

Τι πρέπει να κάνουν οι οδηγοί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αττική Οδός
Αττική Οδός © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Αττική Οδός: Άνοιξε η πλατφόρμα για την αποζημίωση - Τι πρέπει να κάνουν οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν στα χιόνια.

Άνοιξε η πλατφόρμα της Αττικής Οδού για την υποβολή αιτημάτων προκειμένου να γίνει η καταβολή της αποζημίωσης ύψους 2.000 ευρώ σε όσους εγκλωβίστηκαν λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Οι πολίτες καλούνται να δηλώσουν τα στοιχεία του οχήματός τους, τις εισόδους και εξόδους από τις οποίες μπήκαν και εξήλθαν του αυτοκινητόδρομου, όπως και την ώρα εισόδου και εξόδου τους από αυτές. Επίσης ζητείται τηλέφωνο, email και τραπεζικός λογαριασμός.

Η συλλογή των αιτήσεων γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της Αττικής Οδού (www.aodos.gr), στην ενότητα με τίτλο «Χιονόπτωση 24.1.2022».

Ειδικότερα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αττικής Οδού:

«Μέσω της πλατφόρμας αυτής είναι εφικτή η καταχώρηση των Αιτημάτων προς την Αττική Οδό, για τα οχήματα που αποκλείστηκαν στον αυτοκινητόδρομο τη Δευτέρα 24/1/2022.

Για την καταχώρηση της αίτησης είναι απαραίτητη η ύπαρξη διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της οποίας θα γίνει η επιβεβαίωση της κατάθεσης του αιτήματος καθώς και κάθε μελλοντική επικοινωνία.

Τα πεδία που έχουν έναν αστερίσκο (*) στη δεξιά πλευρά τους είναι υποχρεωτικά και θα πρέπει να συμπληρωθούν από τον αιτούντα προκειμένου να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Τα υπόλοιπα πεδία αν και δεν είναι υποχρεωτικά θα διευκολύνουν σημαντικά τη διερεύνηση και ικανοποίηση των αιτημάτων που κατατίθενται.

Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή στους ενδιαφερόμενους οδηγούς για τη σωστή αναγραφή του αριθμού κυκλοφορίας του οχήματος που οδηγούσαν όταν αποκλείστηκαν καθώς αυτό το στοιχείο αποτελεί μία από τις βασικές πληροφορίες διερεύνησης και ικανοποίησης του αιτήματος.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την καταγραφή του αιτήματός σας θα παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε με την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της Αττικής Οδού στο τηλέφωνο 210 668 2222 (Δευτέρα-Σάββατο: 08:00-19:00 και Κυριακή: 11:00-19:00)».

Αττική Οδός - Αποζημιώσεις: Η διαδικασία

  1. Οι ενδιαφερόμενοι αφού μπουν στην ιστοσελίδα της Αττικής Οδού θα πρέπει να κάνουν κλικ στο στοιχείο «Χιονόπτωση 24.1.2022» (δεξιά πλευρά).
  2. Έπειτα θα πρέπει να καταχωρήσουν το email τους.
  3. Στην επόμενη σελίδα οι οδηγοί θα πρέπει να συμπληρώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία καθώς και του αυτοκινήτου.

Αττική οδός - Πλατφόρμα αποζημίωσης
Αττική οδός - Πλατφόρμα αποζημίωσης © aodos.gr

Αττική οδός - Πλατφόρμα αποζημίωσης
Αττική οδός - Πλατφόρμα αποζημίωσης © aodos.gr

Αττική οδός - Πλατφόρμα αποζημίωσης
Αττική οδός - Πλατφόρμα αποζημίωσης © aodos.gr

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ