- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Ελπίδα»: Σε ξενοδοχεία όσοι δεν μπορούν να επιστρέψουν σπίτι
Η ανακοίνωση από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Σε ξενοδοχεία οι διαμένοντες εκτός Αττικής που δεν μπορούν να επιστρέψουν σπίτια τους.
Σε ξενοδοχεία μπορούν να διαμείνουν όσοι πολίτες είναι κάτοικοι εκτός Αττικής, αλλά είναι σε θέση να επιστρέψουν στα σπίτια τους λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα», όπως ενημέρωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Πιο συγκεκριμένα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Ενημερώνουμε τους πολίτες με μόνιμη κατοικία εκτός Αττικής που δεν είναι σε θέση να επιστρέψουν στις οικίες τους εξαιτίας της κακοκαιρίας ότι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα της Πολιτικής Προστασίας 2131331038, 2131331210, 2131331216, καθώς έχουν διασφαλιστεί ξενοδοχεία για τη διαμονή τους».
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Χάος στην Αττική Οδό με ουρές χιλιομέτρων
Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί στην Αττική Oδό στο ύψος της Παλλήνης λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης. Σύμφωνα με οδηγούς Ι.Χ που κινούνται στη κατεύθυνση από Παλλήνη προς Αθήνα, η κατάσταση είναι απελπιστική και δεκάδες αυτοκίνητα παραμένουν ακινητοποιημένα.
Την ίδια ώρα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ζήτησε από την Τροχαία να μειωθεί η ροή των οχημάτων στην είσοδο στην Αττική Οδό προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα να απεγκλωβίζονται τα οχήματα και να γίνεται αποχιονισμός.
Η Πυροσβεστική προειδοποιεί ότι οι κλήσεις στο κέντρο της θα αυξηθούν τις επόμενες ώρες και θα χρειαστεί να συνδράμει σε πολλά μέτωπα, μιας κι αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες. Γι αυτό το λόγο, θεωρείται δεδομένο ότι θα δημιουργηθούν ανάλογες καταστάσεις με τις υπάρχουσες, δηλαδή με χιλιάδες οχήματα εγκλωβισμένα σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, μεταξύ αυτών και στην Αττική Οδό.
Τα διόδια της Αττικής Οδού άνοιξαν για να διευκολυνθούν οι οδηγοί, ωστόσο η συνεχής χιονόπτωση προκαλεί μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία όπως θα δείτε στο σχετικό βίντεο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι για την επιστροφή;
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου
Ισχυρές επίγειες δυνάμεις και πεζοπόρα τμήματα της ΕΜΟΔΕ δίνουν μάχη με τις φλόγες
Η Maran Tankers επιβεβαιώνει το πλήγμα στο ελληνικό τάνκερ - Το πλήρωμα είναι ασφαλές
Ξεκινούν εργασίες για 5G και αλλαγή σιδηροτροχιών - Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
Έντονη διαμαρτυρία από τον Βασίλη Κικίλια για τη στοχοποίηση της ελληνικής ναυτιλίας
Η δεισιδαιμονία γύρω από τη συγκεκριμένη ημερομηνία είναι σχετικά πρόσφατη στη δυτική κουλτούρα
Δρομολόγια μέχρι το ΣΕΦ ή την Αγία Τριάδα Πειραιά σε συγκεκριμένες ώρες λόγω κατεδαφίσεων και αγώνα δρόμου
Η άνοδος των καυσίμων λόγω γεωπολιτικών εξελίξεων πιέζει τα εισιτήρια, με όλα τα σενάρια ανοικτά
Το ιστορικό του έργου και οι δύο βλάβες του αγωγού - Το νησί συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με το πόσιμο νερό
Πιλοτική εφαρμογή στον αυτοκινητόδρομο Πάτρα – Πύργος με ηλεκτρονικό πομποδέκτη και χιλιομετρική χρέωση
Ο μετεωρολόγος επισημαίνει πάντως ότι προς το παρόν δεν διαφαίνεται κάποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο
Η εισαγωγή θα γίνει μέσω γραπτής δοκιμασίας γνώσεων και δεξιοτήτων
Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Καλλιτέχνες και φίλοι βρέθηκαν στο Κοιμητήριο Βούλας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.