- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Κακοκαιρία Ελπίδα: Τα χιόνια στο κέντρο της Αθήνας σε 25 εικόνες
Στα λευκά η Ακρόπολη, η Διονυσίου Αρεοπαγίτου και ο Εθνικός Κήπος
Χιόνια στο κέντρο της Αθήνας έφερε η κακοκαιρία «Ελπίς». Πυκνή χιονόπτωση στο Σύνταγμα. Χιόνισε στην Ακρόπολη. Δείτε τις εικόνες.
Όμορφες εικόνες από τη χιονισμένη Αθήνα δόθηκαν στη δημοσιότητα. Από το πρωί σήμερα Δευτέρα (24/1) χιονίζει στην Αττική. Η κακοκαιρία «Ελπίς» έφερε χιόνια στο κέντρο της Αθήνας, ξυπνώντας μνήμες από τη «Μήδεια» και το πέρασμά της το 2021 που είχε ως αποτέλεσμα να ντυθούν στα λευκά ολόκληρες συνοικίες.
Στο Σύνταγμα υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων έριξαν αλάτι, καθώς το κρύο είναι τσουχτερό και υπάρχει παγετός.
Στην Ακρόπολη χιόνισε, με κατοίκους να βγαίνουν από τα σπίτια τους και να ανεβαίνουν τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου για να βγάλουν φωτογραφίες με τα χιόνια. Στην πλατεία Συντάγματος οι Εύζωνες στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη φόρεσαν κάπες για το κρύο. Ακολουθούν φωτογραφίες για τα χιόνια στο κέντρο της Αθήνας.
Η κακοκαιρία «Ελπίδα» προκάλεσε προβλήματα σε Μετρό και Τραμ, ενώ -όπως ανακοινώθηκε- έκλεισε το Δημόσιο λόγω του χιονιά.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά την απόφαση της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες
Ψύχρα στην εκκίνηση, βοριάδες στη διαδρομή προβλέπονται
Η διαδικασία διακόπηκε για την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου
Οι πρώτες πληροφορίες
Για το φερόμενο κύκλωμα με τα «γρηγορόσημα»
Από κασκαντέρ του Τσακ Νόρις έγινε εγκληματίας
Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Πώς θα κυλήσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι εμφανίσεις στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη
Η πρόγνωση του Μeteo
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.