Ελλαδα

Παντελής Παντελίδης: Ξεκινά η δίκη για το τροχαίο δυστύχημα

Τι ζητούν Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριακού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Παντελής Παντελίδης
Ο Παντελής Παντελίδης © Eurokinissi/Γιάννης Σπυρούνης

Ξεκινά σήμερα, Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022, η δίκη για το τροχαίο δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη, έξι χρόνια μετά τον θάνατό του.

Έξι χρόνια μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, ξεκινά σήμερα η δίκη για το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του επιτυχημένου τραγουδιστή και τον τραυματισμό των Μίνα Αρναούτη και Φρόσως Κυριακού.

Από την πλευρά της, η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, μέσω του συνηγόρου της, Απόστολου Λύτρα, ισχυρίζεται ότι υπάρχουν στοιχεία πως δεν οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης το αυτοκίνητο που συνετρίβη τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016 στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Από την άλλη, η Μίνα Αρναούτη ζητά αποζημίωση της τάξης περίπου του 1 εκατ. ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση, ενώ η Φρόσω Κυριακού, η οποία επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε λιγότερο σοβαρά, αξιώνει το ποσό ύψους περίπου 90.000 ευρώ.

Ο Ιωάννης Κωλέττης, δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, σημείωσε ότι «η Μίνα Αρναούτη ζητά αποζημίωση για το τροχαίο ατύχημα που έχει υποστεί, έχει 189 μέρες νοσηλείας, έχει κάνει 16 χειρουργεία, έχει ψυχολογικές και σωματικές βλάβες, έχει καταστραφεί η ζωή της εδώ και 5,5 χρόνια, δεν μπορεί να βρει ούτε δουλειά» και πρόσθεσε:

«Η αγωγή της οικογένειας Παντελίδη εδράζεται στο ότι η Φρόσω Κυριακού ήταν η οδηγός του αυτοκινήτου και για να πάρει αποζημίωση πρέπει να αποδειχθεί αυτό. Αυτό, από την πλευρά της ποινικής διαδικασίας έχει αποκλειστεί».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ