Η κακοκαιρία «Κάρμελ» έφερε βροχές και χιόνια στην Εύβοια. Οι 8 περιοχές στην Ελλάδα που είχαν την περισσότερη βροχή σήμερα Σάββατο (18/12).
Η κακοκαιρία «Κάρμελ» συνεχίζει να επηρεάζει πολλές περιοχές στην Ελλάδα. Σε Ιπποκράτειο Πολιτεία και Εύβοια έπεσαν χιόνια, ενώ πρόβληματα με διακοπή κυκλοφορίας υπήρξαν στην Αττική.
Παγετός, τσουχτερό κρύο και χιονοπτώσεις σημειώθηκαν στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας, με σημαντικά ύψη βροχής και χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα.
Σύμφωνα με την εικόνα του ευρωπαϊκού μετεωρολογικού δορυφόρου Meteosat-11, την οποία επεξεργάστηκε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών / meteo.gr,τις απογευματινές ώρες σήμερα Σάββατο (18/12), τα φαινόμενα επικεντρώθηκαν σε Εύβοια, Κεντρική και Ανατολική Στερεά, Κυκλάδες και Κρήτη.
Στην Εύβοια η περισσότερη βροχή από την κακοκαιρία «Κάρμελ»
Σημαντικά ύψη βροχής καταγράφονται στην Εύβοια, με το μεγαλύτερο ύψος στη Μακρυκάπα με 53 mm. Στη δορυφορική εικόνα που ακολουθεί, παρουσιάζονται με μπλε σημεία οι μετεωρολογικοί σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, που καταγράφουν βροχή και χιόνι. Με κίτρινα σημεία εμφανίζονται οι κεραυνοί, όπως καταγράφονται από το σύστημα καταγραφής ηλεκτρικών εκκενώσεων ΖΕΥΣ του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.
Στον ενσωματωμένο πίνακα παρουσιάζονται τα 8 μεγαλύτερα ύψη βροχής έως τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 18/12.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στην ΕΣΗΕΑ την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026 με χαιρετισμούς Παπανδρέου και Σαμαρά
Ιδιωτική χρηματοδότηση 4,7 εκατ. ευρώ για VCRS στα ΚΕΠΑΘΜ μετά την απόφαση Ελεγκτικού Συνεδρίου
Αύριο στις πληγείσες περιοχές ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης – Σύσκεψη στο δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
Live η πορεία των φαινομένων
Λόγω των πλημμύρων και κατολισθήσεων - Θα ισχύσει για 3 μήνες
Βροχοπτώσεις που έφτασαν τα 64 χιλιοστά προκάλεσαν εκτεταμένες πλημμύρες και ζημιές
Στην κηδεία ο Βασίλης Κικίλιας - Στο νοσοκομείο παραμένει 50χρονη λιμενικός
Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.
Ενεργοποιούνται διαδικασίες άμεσης αποκατάστασης μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα
Εικόνες αποκάλυψης μετά τη φονική κακοκαιρία
Δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις για τους εμβολιασμούς
Δείτε εικόνες και βίντεο από τις προσπάθειες να απομακρύνουν πέτρες και λάσπες από τα αυτοκίνητα και τις αυλές τους
Akylas, Marseaux, Good Job Nicky ή Evangelia;
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις
Μποτιλιάρισμα στο σημείο
Η Καθηγήτρια Οικονομικών και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στέκεται δίπλα της
Εκατοντάδες κλήσεις στην Άμεση Δράση για παροχή βοήθειας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.