Ελλαδα

Κακοκαιρία «Κάρμελ» στην Αττική: Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Με προβλήματα η κίνηση των οχημάτων στη Λεωφόρο Πάρνηθος και στην οδό Φυλής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χιόνια στην Πάρνηθα - Σε εξέλιξη η κακοκαιρία «Κάρμελ» στην Αττική
Χιόνια στην Πάρνηθα - Σε εξέλιξη η κακοκαιρία «Κάρμελ» στην Αττική © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Στην Αττική η κακοκαιρία «Κάρμελ» έχει προκαλέσει διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Πάρνηθος και την οδό Φυλής, καθώς έπεσαν χιόνια και υπάρχει παγετός.

Η κακοκαιρία «Κάρμελ» έχει προκαλέσει προβλήματα στην Αττική στο οδικό δίκτυο σήμερα Σάββατο (18/12). Τα πρώτα χιόνια έπεσαν στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Σύμφωνα με την πρόγνωση ΕΜΥ για την κακοκαιρία «Κάρμελ» δεν αναμένονται χιονοπτώσεις σε περιοχές σε υψόμετρο κάτω από 300 μέτρα.

Με ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ ενημερώνει ότι λόγω της χιονόπτωσης που έφερε η κακοκαιρία «Κάρμελ», υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας σε τμήματα της λεωφόρου Πάρνηθος και της οδού Φυλής.

Ειδικότερα, έκλεισε το ρεύμα της λεωφόρου Πάρνηθος προς το καζίνο, από το ύψος του τελεφερίκ και η οδός Φυλής, στο ύψος της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο ρεύμα προς Δερβενοχώρια.

Η Τροχαία έχει δώσει στη δημοσιότητα αναλυτικά στοιχεία για τους δρόμους που έχουν κλείσει λόγω χιονιού και παγετού. Στο γράφημα που ακολουθεί, δείτε live πώς κινείται η κακοκαιρία «Κάρμελ» αυτήν τη στιγμή στην Αττική:

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ