Ελλαδα

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Φρούριο η Αθήνα τη Δευτέρα

4.000 αστυνομικοί στους δρόμους, ελικόπτερα και drone θα ενισχύουν τις επίγειες δυνάμεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
13 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου συμπληρώνονται τη Δευτέρα 06.12 – Σε καθεστώς περιφρούρησης η Αθήνα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο.
ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 06.12, ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ | ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

13 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου συμπληρώνονται τη Δευτέρα 06.12 – Σε καθεστώς περιφρούρησης η Αθήνα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο.

«Αστακό» θα θυμίζει η Αθήνα αύριο 6 Δεκεμβρίου, ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

H αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, η υποχρεωτική λήψη DNA, η δημιουργία πανεπιστημιακής αστυνομίας αλλά κι η αυστηροποίηση των ποινών για κατοχή και χρήση μολότοφ, ανησυχούν τους αξιωματικούς της ελληνικής αστυνομίας καθώς θα μπορούσαν να αποτελέσουν αφορμή για μια εκρηκτική, θλιβερή επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Για αυτόν τον λόγο ο σχεδιασμός περιλαμβάνει πάνω από 4.000 αστυνομικούς οι οποίοι θα είναι σε επιφυλακή. ( Στελέχη των ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, ΔΡΑΣΗ, ΟΠΚΕ, Ασφάλεια).
Την ίδια ώρα, υπάρχει πρόβλεψη ακόμη και για τοποθέτηση παρατηρητών σε ταράτσες.

Ελικόπτερα και Drones θα μεταδίδουν εικόνες από αέρος στις επίγειες δυνάμεις ενώ σε καθεστώς περιφρούρησης θα είναι τα πανεπιστημιακά ιδρύματα υπό τον κίνδυνο να γίνουν ορμητήρια επιθέσεων εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει φόβος για τυχόν καταδρομικές επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα και μεμονωμένες περιπολίες.

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

Λόγω των συγκεντρώσεων - πορειών, που έχουν εξαγγελθεί για αύριο 6 Δεκεμβρίου 2021, στο κέντρο της Αθήνας, κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής έχουν προγραμματισθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Σε ανακοίνωσή της, η ΕΛ.ΑΣ παρακαλεί τους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ