- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
«Αιδώς Αργείοι»: Η απάντηση Μπακογιάννη στην ανάρτηση Κύρτσου
Με αφορμή τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά
O δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, σχολίασε με δηκτικό τρόπο την άκομψη ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου, γράφοντας την ομηρική φράση «Αιδώς Αργείοι».
Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης σχολίασε με δηκτικό τρόπο την ανάρτηση του Ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργου Κύρτσου, γράφοντας την ομηρική φράση από την Ιλιάδα «Αιδώς Αργείοι».
Ο Γιώργος Κύρτσος είχε γράψει πως η αντοχή και η αξιοπρέπεια που έδειξε η Φώφη Γεννηματά στη μάχη με τον καρκίνο δημιουργεί ένα κύμα συμπάθειας που μπορεί να αποτελέσει πολιτικό κεφάλαιο για το Κίνημα Αλλαγής.
Η ανάρτηση Κύρτσου που προκάλεσε αντιδράσεις
«Η αντοχή και η αξιοπρέπεια που έδειξε η Φώφη Γεννηματά στη μάχη με τον καρκίνο στέλνει κοινωνικά μηνύματα και δημιουργεί ένα κύμα συμπάθειας που μπορεί να αποτελέσει πολιτικό κεφάλαιο για το Κιν.Αλλ».
Aπό την πλευρά του, ο δήμαρχος Αθηναίων σε ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε τη Φώφη Γεννηματά, γράφοντας: «Όλη της τη ζωή μαχόταν…, με αξιοπρέπεια, με εντιμότητα, με γενναιότητα. Μια γυναίκα πρότυπο, μάνα, πολιτικός, άνθρωπος. Στα παιδιά της μόνο, να πάρουν κουράγιο απ´το κουράγιο της. Είστε τυχεροί που την είχατε».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ξεκινούν οι έρευνες με το Abeille Marengo
Υψηλή δραστηριότητα τον Οκτώβριο, χάρη στη γενναιόδωρη συναίνεση 28 οικογενειών δοτών
Μετά την απόφαση της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες
Ψύχρα στην εκκίνηση, βοριάδες στη διαδρομή προβλέπονται
Η διαδικασία διακόπηκε για την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου
Οι πρώτες πληροφορίες
Για το φερόμενο κύκλωμα με τα «γρηγορόσημα»
Από κασκαντέρ του Τσακ Νόρις έγινε εγκληματίας
Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Πώς θα κυλήσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι εμφανίσεις στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.