Ελλαδα

Διπλό ουράνιο τόξο στην Κυπαρισσία (εικόνα)

Εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ουράνιο Τόξο
Ουράνιο Τόξο © Unsplash

Κυπαρισσία: Ένα διπλό ουράνιο τόξο, ένα από τα πιο εντυπωσιακά και σπάνια φαινόμενα έκανε την εμφάνισή του στον ουρανό της περιοχής.

Ένα διπλό ουράνιο τόξο, ένα από τα πιο εντυπωσιακά φαινόμενα έκανε την εμφάνισή του στον ουρανό της Κυπαρισσίας.

Όπως αναφέρεται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, το φαινόμενο καταγράφηκε περίπου στις 8 το πρωί της Πέμπτης, λίγο πριν ξεσπάσει η κακοκαιρία «Μπάλλος».

Κ​ακοκαιρία «Μπάλλος» - Τι να προσέξουν οι πολίτες

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» έφερε καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και τα πρώτα χιόνια τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα. Μάλιστα, εστάλη μήνυμα από το 112 προς τους πολίτες για την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων, καθώς «έφτασε» η νέα επιδείνωση καιρού.

Υπενθυμίζεται ότι το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχουν δημοσιεύσει αναλυτικές οδηγίες για το τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα επηρεάζουν αρχικά τα δυτικά της χώρας και συγκεκριμένα την περιοχή που βρίσκονται τα Ιόνια Νησιά, πριν επεκταθούν στη συνέχεια στα ηπειρωτικά, φθάνοντας τα επόμενα 24ωρα και στο Αιγαίο. Αναμένεται να εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, καθώς και χαλάζι.

«Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις, περιοχές που έχουν πλημμυρίσει ή που μπορεί να πλημμυρίσουν - Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών» αναφέρει το μήνυμα από το 112.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ