- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Καιρός: Νεότερες προγνώσεις δείχνουν εκ νέου κύμα κακοκαιρίας να χτυπά τη χώρα τις προσεχείς ημέρες.
Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται τις προσεχείς ημέρες σε μεγάλο μέρος της χώρας σύμφωνα με τις πρώτες καιρικές προγνώσεις.
Ειδικότερα, κύριο χαρακτηριστικό του καιρού των επόμενων ημερών θα είναι οι βροχές, οι τοπικές καταιγίδες και η ενίσχυση των ανέμων, που θα φτάνουν έως και τα 8 μποφόρ και στο Ιόνιο και στο Αιγαίο, με αποτέλεσμα να υπάρξει και πτώση της θερμοκρασίας.
Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο
Το Σάββατο, πάλι θα σημειωθούν βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες, κυρίως στη δυτική Ελλάδα. Στην υπόλοιπη χώρα όμως, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θα έχει αρκετή ζέστη με τη θερμοκρασία το μεσημέρι να φτάνει έως τους 26 βαθμούς Κελσίου, λόγω των νοτιάδων.
Την Κυριακή, οι βροχές και οι τοπικές καταιγίδες θα εξαπλωθούν σε αρκετές περιοχές - Ιόνιο, δυτικά ηπειρωτικά – και προς το μεσημέρι θα επηρεάσουν τα νότια και κεντρικά τμήματα και θα φτάσουν μέχρι την Κρήτη.
Τέλος, ως προς τον καιρό της Δευτέρας, θα είναι άστατος ενώ θα κάνει και κρύο προς την κεντρική και βόρεια Ελλάδα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιες περιοχές αφορά
Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός την Τετάρτη
Στο σημείο επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις
Επίσκεψη στο Κέντρο Ημέρας Βραχείας Φιλοξενίας
Δεν έχει σημασία μόνο πού θα πέσει το περισσότερο νερό
Πώς υποβάλλονται ενστάσεις
Σε κόκκινο συναγερμό 8 περιοχές
Πού χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες ώρες
Τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται αύριο να είναι έντονα
Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας
Εντοπίστηκε σε σπίτι συγγενή του
Αθωώθηκε ο δεύτερος κατηγορούμενος
Πότε θα παρθεί η τελική απόφαση
Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο τίμησε τον διεθνούς κύρους Έλληνα επιστήμονα
Οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες
«Οι δυνατές βροχές σήμερα συναντούν αύριο Τετάρτη και θυελλώδεις βοριάδες»
Αντιμετωπίζουν πλέον κατηγορίες για τρομοκρατικές πράξεις και 24 απόπειρες ανθρωποκτονίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.