Ελλαδα

Πέθανε η ηθοποιός Δήμητρα Αγγελοπούλου

Έδωσε μάχη με τον καρκίνο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Δήμητρα Αγγελοπούλου πέθανε από καρκίνο - Είχε παίξει σε τηλεόραση και θέατρο
Η Δήμητρα Αγγελοπούλου πέθανε από καρκίνο - Είχε παίξει σε τηλεόραση και θέατρο © Facebook/Dimitris Karatzias

Η Δήμητρα Αγγελοπούλου πέθανε έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, με την είδηση για τον θάνατο της ηθοποιού να προκαλεί θλίψη σε συγγενείς και φίλους.

λίψη προκαλεί η είδηση ότι η Δήμητρα Αγγελοπούλου πέθανε. Το θλιβερό νέο για τον θάνατο της ηθοποιού, γνωστοποίησε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καρατζιάς.

Η Δήμητρα Αγγελοπούλου έδωσε μάχη με τον καρκίνο. Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021, όπως έγινε γνωστό.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που συμβαίνει σήμερα. Καλή αντάμωση κορίτσι μου γλυκό. Τόσο νέα» ανέφερε στην ανάρτησή του στο Facebook ο σκηνοθέτης. Και πρόσθεσε: «Χθες, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η αγαπημένη φίλη και συνάδελφος Δήμητρα Αγγελοπούλου».

 

 

Ποια ήταν η Δήμητρα Αγγελοπούλου

H Δήμητρα Αγγελοπούλου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Σε Είδα», την οποία είχε σκηνοθετήσει ο Λευτέρης Χαρίτος.

Η ηθοποιός συμμετείχε, επίσης, στις σειρές «Της Αγάπης Μαχαιριά», «Ελλάς το Μεγαλείο σου», «Άνω Κάτω Τέλεια», «Φιλί Ζωής», «Βοήθεια Γειτόνοι», «Για Μία Θέση στον Ήλιο» και «Ο Δρόμος Είχε την Δική του Ιστορία». Η Δήμητρα Αγγελοπούλου είχε παίξει και στο θέατρο.

 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ