Ελλαδα

Κ. Μητσοτάκης για τη Διάσκεψη για το μέλλον της Ευρώπης

«Ενθαρρύνω όλους, ειδικά τη νέα γενιά, να συμμετάσχουν»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ D. SUICA
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ D. SUICA © (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ανάρτηση στα social media εγκαινιάζοντας την καμπάνια της πρωτοβουλίας για τη Διάσκεψη για το μέλλον της Ευρώπης.

Την υποστήριξή του στην ανοιχτή διαδικασία της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντησή του με την Αντιπρόεδρο της ΕΕ για θέματα Δημοκρατίας και Δημογραφίας, Dubravka Suica, στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να δίνεται άμεσο βήμα στους πολίτες και ιδιαίτερα στους νέους, για να καταθέσουν τις σκέψεις και τις προτάσεις τους

Στη διάσκεψη Conference on the Future of Europe οι Ευρωπαίοι πολίτες συμμετέχουν μέσω ψηφιακής πλατφόρμας αλλά και παράλληλα με τοπικές δράσεις και συναντήσεις στη μεγάλη αυτή συζήτηση.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός και με ανάρτησή του στα αγγλικά, στα social media, εγκαινίασε την καμπάνια για τη Διάσκεψη για το μέλλον της Ευρώπης: «Η Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης είναι μια πλατφόρμα μέσω της οποίας οι Ευρωπαίοι πολίτες μπορούν να μοιραστούν τις ιδέες τους και να βοηθήσουν στη διαμόρφωση της#FutureOfEurope Ενθαρρύνω όλους, ειδικά τη νέα γενιά, να συμμετάσχουν», ανέφερε xaρακτηριστικά. 

 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ