- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πάτρα: Χόρευε με κορωνοϊό στον γάμο ο αδελφός του γαμπρού
«Ήταν ασυμπτωματικός αλλά χόρευε χωρίς μάσκα και τους αγκάλιαζε όλους»
Πανικός σε γαμήλια τελετή στην Πάτρα: Ο αδελφός του γαμπρού είχε κορωνοϊό και χόρευε χωρίς μάσκα αγκαλιασμένος με τους καλεσμένους
Γαμήλια τελετή που εξελίχθηκε σε εστία μετάδοσης πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια του γλεντιού των νεόνυμφων σε παραλιακό κατάστημα. Oι προσκεκλημένοι αριθμούσαν περίπου τους 150, οι οποίοι ωστόσο αγνοούσαν πως ο αδελφός του γαμπρού είχε Covid-19.
«Ήταν ασυμπτωματικός αλλά χόρευε χωρίς μάσκα και τους αγκάλιαζε όλους», δηλώνει στην εφημερίδα Πελοπόννησος γυναίκα που είχε πάει στον γάμο χωρίς να γνωρίζει τι συνέβαινε με τον αδελφό του γαμπρού. Όταν το έμαθε, τόσο η ίδια όσοι και κάποιοι εκ των προσκεκλημένων αποχώρησαν από την εκδήλωση.
Θα πρέπει να τονιστεί πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην εκκλησία και κατά τη διάρκεια της μετακίνησης με αυτοκίνητα, άπαντες φορούσαν μάσκες, ακόμη και η νύφη. Και φυσικά και ο ασθενής με Covid-19 αδελφός του γαμπρού. Ομως όταν το γλέντι ξεκίνησε, όλοι τις πέταξαν και επιδόθηκαν σε γλέντια και χορούς.
Το παραλιακό κατάστημα όπου συνέβη το περιστατικό είναι κοντά στην Πάτρα, στον βόρειο τομέα της πόλης και λαμβάνει μέτρα ασφαλείας τηρώντας το πρωτόκολλο, αλλά δεν μπορούσε να κάνει μοριακό τεστ σε κάθε καλεσμένο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια συλλογή που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έργα των Ιακωβίδη, Dali, Μόραλη, Κεσσανλή, Γαϊτη
Αστυνομική έρευνα σε σπίτι 50χρονου αποκάλυψε 10 τμήματα ενάλιων αμφορέων από τρεις ιστορικές περιόδους
Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα - Πρόγνωση Κολυδά για διπλή διαταραχή προ των πυλών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε «ψευδή και ανυπόστατα στοιχεία» αναφέρεται ο Γιάννης Παναγόπουλος
Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων
Τι προέκυψε από την έρευνα της Αρχής για Στρατινάκη - Γεωργίου
«Δύο συστήματα που θα κινηθούν από τον κόλπο της Σύρτης και το Στενό της Σικελίας θα δώσουν όχι μόνο αξιόλογες βροχές, αλλά και χιονοπτώσεις»
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για την έμφυλη ισότητα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα 3+1 don't της προηγούμενης ημέρας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Από 16 έως 19 Οκτωβρίου 2026
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.