Ελλαδα

Οι φωτογραφίες δεν απεικονίζουν το σπίτι του Υπουργού Κ. Σκρέκα

Το οίκημα που απεικονίζεται στις υπό εξέταση φωτογραφίες ουδεμία σχέση έχει με το σπίτι του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα το οποίο βρίσκεται στο Κρυονέρι.

360811-747246.jpg
Ellinika Hoaxes
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ellinika Ηoaxes: Οι φωτογραφίες δεν απεικονίζουν το σπίτι του Υπουργού Κ. Σκρέκα

Κώστας Σκρέκας: Το σπίτι στο Κρυονέρι Αττικής που φαίνεται σε φωτογραφίες να έχει γλιτώσει από τη φωτιά δεν ανήκει στον υπουργό

Ισχυρισμός: Το σπίτι του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα ήταν το μοναδικό που έμεινε άθικτο από την πυρκαγιά που έπληξε τη Βαρυμπόμπη στην Αττική γιατί υπήρχε πυροσβεστικό όχημα εκεί.

Συμπέρασμα: Το οίκημα που απεικονίζεται στις υπό εξέταση φωτογραφίες ουδεμία σχέση έχει με το σπίτι του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα το οποίο βρίσκεται στο Κρυονέρι.

Σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενημερωτικές ιστοσελίδες κυκλοφόρησαν δύο φωτογραφίες οι οποίες, σύμφωνα με χρήστες, απεικονίζουν το μοναδικό σπίτι που έμεινε άθικτο από την πυρκαγιά που έπληξε τη Βαρυμπόμπη στην Αττική γιατί υπήρχε πυροσβεστικό όχημα εκεί. Οι φωτογραφίες συνοδεύονται από τον ισχυρισμό ότι το εν λόγω οίκημα ανήκει στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κώστα Σκρέκα. Ωστόσο οι ισχυρισμοί είναι αναληθείς. Ας δούμε τι ισχύει.

Παραδείγματα σχετικών δημοσιευμάτων:

ellinika-hoaxes-foto.jpg

Τι ισχύει

Σε δημοσίευσή του στην πλατφόρμα του Facebook ο υπουργός έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες του σπιτιού του, στο Κρυονέρι. Από αυτές καθίσταται σαφές πως το οίκημα το οποίο εντοπίζεται στις επίμαχες φωτογραφίες ουδεμία σχέση έχει με το δικό του, στο Κρυονέρι Αττικής.

Φωτογραφία που αεπικονίζει το σπίτι του Κώστα Σκρέκα στο Κρυονέρι Αττικής

Διαβάστε τη συνέχεια στα Ellinika Hoaxes.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.