Πολιτικη & Οικονομια

Σκρέκας: Η ανάρτηση-απάντηση για τα fake news με το σπίτι του

«Δεν υπήρξε ποτέ πυροσβεστικό όχημα στην αυλή για να το προστατεύσει»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κώστας Σκρέκας
Κώστας Σκρέκας © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Με ανάρτησή του ο Κώστας Σκρέκας, υπουργός Περιβάλλοντος, απαντά στα fake news αναφορικά με το σπίτι του, το πυροσβεστικό όχημα και τη φωτιά στην Αττική.

Ο Κώστα Σκρέκας, υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, διαψεύδει «δημοσιεύματα και αναρτήσεις που αναπαράγουν απόλυτα ψευδείς ειδήσεις», όπως αναφέρει σε μήνυμά του, για το σπίτι του και τις πυρκαγιές στην Αττική.

Μεταξύ άλλων ξεκαθαρίζει ότι «δεν υπήρξε ποτέ πυροσβεστικό όχημα στην αυλή για να το προστατεύσει, όπως διακινείται και το οποίο αποτελεί μεγάλη προσβολή προς τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής που με κίνδυνο της ζωής τους παλεύουν για να προστατεύσουν αυτούς που πραγματικά απειλούνται».

​Στην ανάρτησή του ο Κώστας Σκρέκας αναφέρει επίσης ότι «το σπίτι μου βρίσκεται στο Κρυονέρι και όχι στη Βαρυμπόμπη, όπως με ανακρίβεια είχε αναφερθεί σε δημοσιεύματα».

Κώστας Σκρέκας: «Δεν υπήρξε ποτέ πυροσβεστικό όχημα στην αυλή του σπιτιού μου»

«Αυτή είναι η απάντησή μου σε δημοσιεύματα και αναρτήσεις που αναπαράγουν απόλυτα ψευδείς ειδήσεις:

1. Το σπίτι μου βρίσκεται στο Κρυονέρι και όχι στη Βαρυμπόμπη, όπως με ανακρίβεια είχε αναφερθεί σε δημοσιεύματα.

2. Δεν κινδύνευσε (μέχρι τώρα) από τη φωτιά και δεν διαθέτει πισίνα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του πραγματικού σπιτιού μου που κοινοποιώ.

3. Δεν υπήρξε ποτέ πυροσβεστικό όχημα στην αυλή για να το προστατεύσει, όπως διακινείται και το οποίο αποτελεί μεγάλη προσβολή προς τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής που με κίνδυνο της ζωής τους παλεύουν για να προστατεύσουν αυτούς που πραγματικά απειλούνται.

Παρακαλώ πολύ, αυτές τις πολύ δύσκολες και κρίσιμες ώρες, ας σταματήσει η διασπορά ψευδών ειδήσεων που στόχο έχει την αποκόμιση φθηνού πολιτικού οφέλους την ώρα της συγκλονιστικής μάχης που δίνει το Πυροσβεστικό Σώμα και οι εθελοντές πυροσβέστες για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών».

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ