- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός: Πληροφορίες για πάνω από 4.000 νέα κρούσματα σήμερα
Ο ΕΟΔΥ ανακοινώνει νέο «μαύρο» ρεκόρ σε μολύνσεις Covid-19
Τις 4.000 ξεπερνούν σήμερα τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, που θα ανακοινώσει σε λίγη ώρα ο ΕΟΔΥ, καθώς η διασπορά του ιού παραμένει μεγάλη.
Περισσότερα από 4.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώνει σήμερα, Τρίτη 30 Μαρτίου 2021, ο ΕΟΔΥ, σύμφωνα με πληροφορίες.
Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού που επιβεβαιώνονται το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα, δεν αποκλείεται να πλησιάσουν τις 4.300.
Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, είχε προϊδεάσει για ένα πολύ μεγάλο αριθμό σε νέα κρούσματα Covid-19. «Τα κρούσματα σήμερα θα είναι πάρα πολλά» δήλωσε χαρακτηριστικά. Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.724 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 773 στην Αττική.
Ωστόσο, ο συγκεκριμένος αριθμός δεν αποτυπώνει, όπως όλα δείχνουν, τη διασπορά του κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς έγιναν λιγότερα τεστ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις 15.00 το μεσημέρι της Δευτέρας έως και το μεσημέρι της Τρίτης, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού ξεπέρασαν τα 3.000, με την καταγραφή να βρισκόταν σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Περιλαμβάνει συνολικά πέντε επίπεδα κινδύνου
Παρά την αναμενόμενη κακοκαιρία
Στο σημείο 22 πυροσβέστες με 7 οχήματα - Αναφέρονται εκρήξεις και επέκταση της φωτιάς
Η παρέμβασή του αποδείχτηκε καθοριστική
Εντάσσεται στο Youth Climate Action Fund για την ενίσχυση της βιωσιμότητας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δυνάμεις της Πυροσβεστική παραμένουν στο σημείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο φόβος των προστίμων τα 90,100 και 110 km/h
Επιχειρούν χερσαίες δυνάμεις, σηκώθηκαν εναέρια μέσα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι δείχνουν τα στοιχεία για τις εισαγωγές ανηλίκων στα νοσοκομεία
Τι αναφέρει διεθνής μελέτη
Τι ισχύει για Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, Γαλαξίας, Μασούτης, MyMarket και Lidl
Το χρονικό του συμβάντος
Έχουν ανακοινωθεί 24ωρη απεργία και στάσεις εργασίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.