- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Αναλυτικά σε ποιες περιοχές της Αττικής εντοπίζονται τα 1.510 νέα κρούσματα που ανακοίνωσε για την Περιφέρεια ο ΕΟΔΥ σήμερα
Στο «βαθύ κόκκινο» βρίσκεται η Αττική, που μετράει 1.510 νέα κρούσματα κορωνοϊού σε ένα 24ωρο, από τα 3.133 που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το Σάββατο.
Σύμφωνα με την κατανομή των νέων μολύνσεων, στον κεντρικό τομέα Αθηνών καταγράφονται 398 νέα κρούσματα, στον Πειραιά με 280 και στον Δυτικό Τομέα Αθηνών με 225.
Αναλυτικά:
- Ανατολική Αττική: 173 κρούσματα
- Βόρειος Τομέας Αθηνών: 177 κρούσματα
- Δυτική Αττική: 100 κρούσματα
- Δυτικός Τομέας Αθηνών: 225 κρούσματα
- Κεντρικός Τομέα Αθηνών: 398 κρούσματα
- Νήσων: 26 κρούσματα
- Νότιος Τομέας Αθηνών: 131 κρούσματα
- Πειραιώς: 280 κρούσματα
Η σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.133, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 252.590 (ημερήσια μεταβολή +1.3%), εκ των οποίων 51.5% άνδρες. Mε βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 60 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.545 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 72, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 7.826 θάνατοι. Το 95.7% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 728 (64.4% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 έτη. To 82.4% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.656 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 371 (ημερήσια μεταβολή -17.19%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 451 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 105 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη (εύρος 0 έως 103 έτη).
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Είναι και δική μου αποτυχία αυτή η εξέλιξη, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η επιχειρηματίας
Οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν στο υπόγειο του εργοστασίου
Σε εξέλιξη επιχειρήσεις στα συντρίμμια - Αναζητούνται τα αίτια της τραγωδίας
Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων χώρισε το σκέλος της ανθρωποκτονίας από τη δίκη της οργάνωσης
Σε εξέλιξη επιχειρήσεις στα συντρίμμια - Αναζητούνται τα αίτια της τραγωδίας
Σε εξειδικευμένο κέντρο στην Αθήνα μεταφέρθηκε το εξαντλημένο θηλαστικό
Τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο
«Δεν αναμένεται νέα επιδείνωση στην Αττική»
Όλες οι αργίες για το 2026
Τι υποστήριξε στην απολογία του ο 22χρονος
Πουλούσε κοκαΐνη έναντι 80€ το γραμμάριο και ηρωίνη έναντι 20€ το γραμμάριο
Αναβλήθηκε η δίκη στο Αυτόφωρο
Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι θυμήθηκε για το «ριφιφί του αιώνα»
Δείτε τον χάρτη με τα κόκκινα σημεία
Δικάζονται στο αυτόφωρο μετά την λεκτική επίθεση στην αδερφή της 56χρονης Ευαγγελίας
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.