Ελλαδα

Μέλη του ΣΕΗ για Μαρκουλάκη: Δεν υπήρχε πρόθεση να τον θίξουμε

Ψυχραιμία συνιστά το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης © EUROKINNISSI

Μέλη του ΣΕΗ για Μαρκουλάκη: Δεν είχαμε πρόθεση να τον θίξουμε - Σήμερα η συνεδρίαση για την απάντηση του Σωματείου.

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών συνεδριάζει σήμερα για να απαντήσει στην ανοικτή επιστολή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Ο Άρης Λάσκος, Γ.Γ. του Σωματείου Ηθοποιών μιλώντας σε εκπομπή του Open TV, δίνει τη δική του απάντηση: «Έχουμε λάβει γνώση, ακούμε αυτό που γράφει ο κύριος Μαρκουλάκης. Θα έχουμε διοικητικό συμβούλιο και αναλόγως θα βγει και η απάντησή μας με ανακοίνωσή μας μετά τη διαδικασία της συνεδρίασής μας». Σημείωσε ότι η πρόθεση του Σωματείου δεν ήταν να προσβάλλει τον κ. Μαρκουλάκη.

Ακολούθως, o Αλέξανδρος Ζαχαρέας, μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, συνέστησε «ψυχραιμία» στον γνωστό ηθοποιό: «Έχω να συστήσω στον φίλο μου και συνάδελφο μου τον Κωνσταντίνο ψυχραιμία. Όπως όλοι ξέρουμε το ΣΕΗ είναι ένα συλλογικό όργανο, το οποίο οφείλει να υπερασπίζεται 5.000 μέλη του. Αν θεωρεί ο Κωνσταντίνος ότι φωτογραφήθηκε και στοχοποιήθηκε μπορεί κάλλιστα να απευθυνθεί στο Σωματείο να το συζητήσουμε. Δεν είναι ανάγκη να μπαίνουμε σε πόλεμο ανακοινώσεων. Αλλά, παρόλα αυτά, αν θέλει να το κάνουμε έτσι, ας περιμένει την επόμενη ανακοίνωσή μας. Έχουμε διοικητικό συμβούλιο, θα απαντήσουμε, αλλά συνιστώ ψυχραιμία, δεν υπήρχε καμία πρόθεση» είπε ο Α. Ζαχαρέας.

«Ο καθένας αυτά που συμβαίνουν τα μεταφράζει με το δικό του προσωπικό κώδικα. Εμείς δεν είχαμε καμία πρόθεση να θίξουμε τον Κωνσταντίνο. Δεν θα το αφήσουμε έτσι, έχουμε συνεδρίαση το απόγευμα και θα απαντήσουμε στον Κωνσταντίνο. Η πόρτα του σωματείου είναι ανοιχτή και μπορεί να έρθει να τα συζητήσουμε. Το ΣΕΗ είναι θεσμικό όργανο» είπε για την επιστολή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Μαρκουλάκης: Προσβλήθηκα και λυπήθηκα βαθύτατα

«Διάβασα την ανακοίνωσή σας της 20ής Φεβρουαρίου κι έχω την ανάγκη να σας εκφράσω δημοσίως ότι προσβλήθηκα και λυπήθηκα βαθύτατα. Προσβλήθηκα, επειδή στην ανακοίνωση, χωρίς να με κατονομάζετε, με φωτογραφίζετε και με στοχοποιείτε, υπονοώντας ότι, με τηλεοπτική μου εμφάνιση, συμμετείχα σε συντονισμένη προσπάθεια, στα όρια της συνωμοσίας, συγκάλυψης συγκεκριμένων απεχθών εγκλημάτων και προσώπων, χωρίς φυσικά να ισχύει ή να έχετε την παραμικρή απόδειξη» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανοικτή επιστολή του, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Μάριος Αθανασίου υπέρ Μαρκουλάκη: Το ΣΕΗ να του ζητήσει δημόσια συγγνώμη

«Οφείλει το ΣΕΗ να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και να ανασκευάσει την ανακοίνωση που φωτογραφίζει τον Μαρκουλάκη. Είναι ατόπημα και εκθέτει χωρίς λόγο. Δεν έχουμε ανάγκη τέτοιων κρίσεων, έχουμε ανάγκη δικαιοσύνης και κάθαρσης», ανέφερε σε ανάρτησή του ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.