- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βαγγέλης Δρίσκας: Και στον χώρο της μαγειρικής υπάρχει κακοποίηση
«Δεν πέρασα εύκολα στα νιάτα μου»
Και στον χώρο της μαγειρικής υπάρχει κακοποίηση, κατήγγειλε ο σεφ, Βαγγέλης Δρίσκας.
Ο γνωστός σεφ, Βαγγέλης Δρίσκας, κατήγγειλε ότι και στον χώρο της μαγειρικής υπάρχει κακοποίηση και ανέφερε ότι στο ξεκίνημα της καριέρας του είχε δυσκολίες. «Υπάρχει και στις κουζίνες λεκτική κακοποίηση κι εγώ δεν πέρασα εύκολα στα νιάτα μου. Ξεκίνησα σε δύο σεφ που το μόνο που μου έλεγαν από το πρωί μέχρι το βράδυ ήταν ότι δεν θα γίνεις ποτέ σεφ κι άνθρωπος. Αυτό άκουγα μονίμως.
»Μετά από 15 χρόνια δικής μου καριέρας κι οι δύο μου ζήτησαν δουλειά. Εγώ πάντα πήγαινα από τις 2 το μεσημέρι για να ξεκινήσω ετοιμασία κι ο σεφ καθόταν απέναντί μου με μία βότκα κι εφημερίδα και μου έδινε οδηγίες, εντολές κι ούρλιαζε», είπε στην τηλεόραση του Alpha.
Η πίεση του προκαλούσε έντονο στρες, αλλά παρότι τα κατάφερνε, στο τέλος εισέπραττε υποτιμητικά σχόλια. «Εγώ πέθαινα στο άγχος μέχρι τις 8 η ώρα πάντα να τα έχω όλα έτοιμα στην ώρα τους και δεν κουνούσε το δαχτυλάκι του να κάνει το οτιδήποτε. Κι αφού τα έκανα όλα αυτά στο τέλος μου καλά αν αυτό είναι ετοιμασία, δεν θα γίνεις ποτέ σεφ», είπε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.