- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Κρούσματα κορωνοϊού σε φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού
Συναγερμός στην Κρήτη - Σε καραντίνα το πλήρωμα
Επί ποδός το Πολεμικό Ναυτικό μετά τα 10 κρούσματα κορωνοϊού σε ελληνική φρεγάτα στην Κρήτη, με το πλήρωμα να έχει μπει σε καραντίνα.
Επιβεβαιώθηκαν κρούσματα κορωνοϊού σε φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού. Το πολεμικό πλοίο βρίσκεται στον ναύσταθμο Κρήτης.
Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι υπάρχουν κρούσματα κορωνοϊού σε ελληνική φρεγάτα, ενεργοποιήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση περιστατικών Covid-19 στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Δημοσίευμα στο zarpanews.gr αναφέρει ότι 10 μέλη του πληρώματος στη φρεγάτα «Κουντουριώτης» (F462) διαγνώστηκαν θετικά στον κορωνοϊό. Το πολεμικό πλοίο βρίσκεται στον ναύσταθμο Κρήτης. Όλα τα μέλη του πληρώματος έχουν μπει σε καραντίνα. Δύο από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν παρουσιάσει έντονα συμπτώματα.
Νωρίτερα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.882 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 334 στην Αττική και τα 428 στη Θεσσαλονίκη. Τρίτη σε ημερήσιο αριθμό επιβεβαιωμένων μολύνσεων Covid-19 η Λάρισα με 121 και η Πιερία με 110. Την 5άδα συμπληρώνουν οι Σέρρες με 76.
Το τελευταίο 24ωρο οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα έφθασαν τους 100, την ώρα που στις ΜΕΘ καταγράφηκε νέο αρνητικό ρεκόρ με 622 διασωληνωμένους ασθενείς, εκ των οποίων οι 13 ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 18 - 39 ετών.
Τα συνολικά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας από την έναρξη της πανδημίας Covid-19 ανέρχονται πλέον στις 111.537, την ώρα που τα συνολικά θύματα έφθασαν τις 2.706.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.