- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός: Νεκρός 25χρονος στον Ευαγγελισμό
Νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην εντατική - Είχε λευχαιμία
Νεκρός από κορωνοϊό ένας 25χρονος μετανάστης από το Μπαγκλαντές που νοσηλευόταν διασωληνωμένος με λευχαιμία στον Ευαγγελισμό.
Νεκρός από κορωνοϊό ένας 25χρονος μετανάστης από το Μπαγκλαντές, που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην εντατική του Ευαγγελισμού, από τις 7 Σεπτεμβρίου.
Ο 25χρονος είχε λευχαιμία, με αποτέλεσμα ο κορωνοϊός να επιδεινώσει ραγδαία την κατάσταση της υγείας του, παρά το νεαρό της ηλικίας του.
Ο 25χρονος που πέθανε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» είχε πάει περπατώντας σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να προχωρούν σχεδόν αμέσως στη διασωλήνωσή του. Όπως διαπιστώθηκε, ο 25χρονος είχε λευχαιμία. Άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020.
Πρόκειται για το 346ο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα.
453 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα | 21.09.2020 - Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ
Νωρίτερα, ο ΕΟΔΥ είχε ανακοινώσει 453 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων τα 184 στο ΚΥΤ Καρά Τεπέ στη Λέσβο και τα 174 στην Αττική. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
» Σήμερα ανακοινώνουμε 453 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 195 συνδέονται με γνωστές συρροές (τα 184 στο ΚΥΤ Καρά Τεπέ Λέσβου) και 25 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 15.595, εκ των οποίων το 55,8% άνδρες.
» 2.618 (16,8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 6.592 (42,3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
» 79 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 24 (30,4%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 87,3%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 181 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
» Τέλος, έχουμε 6 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 344 θανάτους συνολικά στη χώρα. 128 (37,2%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 78 έτη και το 96,8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεχής εικόνα από drone μέσω οπτικής και θερμικής κάμερας
Επιχειρούν και εναέρια μέσα
Mε αίτημα του προς κάθε αρμόδιο πολιτειακό και πολιτικό παράγοντα
«Γιορτάζουμε όχι μόνο την ημέρα που ήρθες στη ζωή αλλά την ημέρα που αναγεννήθηκες»
Η πρόσβαση σε δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες και προληπτικές εξετάσεις γίνεται πιο απλή
Σώθηκε από ναυαγοσώστες που της έκαναν ΚΑΡΠΑ
Πού οφείλεται το φαινόμενο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ενισχύει την ασφάλεια φοιτητών και προσωπικού μετά από δωρεά της Ι. Τσέτη
Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Σε μαθήματα ειδικότητας εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
Καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνοί αναμένονται το επόμενο 24ωρο
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η διαδικασία έκδοσης και το κόστος
Οι εξετάσεις των ΕΠΑΛ συνεχίζονται το Σάββατο και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα με τα τρία τελευταία μαθήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.