Ελλαδα

Εμπλέκεται και σε τέταρτο θάνατο ο ψευτογιατρός; (video)

Πρόκειται για 35χρονη νηπιαγωγό, μητέρα δύο παιδιών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατηγορούμενος ψευτογιατρός Νίκος Κοντοστάθης
Κατηγορούμενος ψευτογιατρός Νίκος Κοντοστάθης © astynomia.gr

Αποκάλυψη δικηγόρου πως ο ψευτογιατρός εμπλέκεται και σε τέταρτο θάνατο, μιας 35χρονης νηπιαγωγού, μητέρας δύο παιδιών.

Εκτός από τους θανάτους των δύο ανηλίκων, ηλικίας 14 και 16 ετών και ενός ηλικιωμένου, ο φερόμενος ως ψευτογιατρός, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, φαίνεται να εμπλέκεται και σε τέταρτο θάνατο.

Πρόκειται για 35χρονη νηπιαγωγό, μητέρα δύο παιδιών που έπασχε από καρκίνο στο στήθος και φέρεται να πείστηκε από τον ψευτογιατρό να  μην ακολουθήσει τον τρίτο κύκλο της θεραπείας, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας, αναφέροντας ότι μπορούμε να μιλάμε, δυστυχώς, για τέταρτο θάνατο στον οποίο εμπλέκεται ο ψευτογιατρός που έχει ήδη προφυλακιστεί.

Αντί της θεραπείας, ο 47χρονος έκανε στην άτυχη γυναίκα, έξι ενέσεις, που της είπε ότι έρχονται «κατευθείαν από το Βατικανό». Μάλιστα, για αυτές έδωσαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ στον άνδρα που εμφανιζόταν ως εξειδικευμένος ογκολόγος. Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας, έχει στη διάθεσή του όλα τα σχετικά στοιχεία από τους συγγενείς της 35χρονης, η οποία έχασε την ζωή της.

Συμπλήρωσε δε, ότι σύμφωνα με τον όγκο των δεδομένων που έχει συλλέξει, από διάφορα πρόσωπα που έπεσαν θύματα του 47χρονου, μπορεί κάποιος να μιλήσει για συνεργούς του ψευτογιατρό, οι οποίο «έσπρωχναν» υποψήφια θύματα προς τον απατεώνα.

Καταγγελία Σούρλα για νέο θύμα του "Ψευτογιατρού" – ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ – 24/06/2020

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ