Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στον Άλιμο λόγω εργασιών τοποθέτησης πεζογέφυρας.
Για ένα 24ωρο, από σήμερα (Παρασκευή) στις 22:00 έως την ίδια ώρα αύριο (Σάββατο) κλείνει σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τμήμα της λεωφόρου Ποσειδώνος στον Άλιμο, λόγω εργασιών για την τοποθέτηση πεζογέφυρας.
Ειδικότερα, θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της λεωφόρου Ποσειδώνος, περιοχής δήμου Αλίμου, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την Λ. Αμφιθέας έως το ύψος της συμβολής της με τη λεωφόρο Αλίμου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται εναλλακτικά ως εξής, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ:
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ:
- Για Ι.Χ.Ε. κ.λπ. οχήματα (πλην βαρέων οχημάτων) κινούμενα από Πειραιά/ Φάληρο: Λ. Αμφιθέας – Ταξιαρχών - Λ. Καλαμακίου – Θεομήτορος - Λ. Κυθηρίων - Λ. Αλίμου.
- Για βαρέα οχήματα (λεωφορεία, φορτηγά κ.λπ.) κινούμενα από Πειραιά/ Φάληρο: Λ. Αμφιθέας - Ταξιαρχών - Λ. Καλαμακίου - Θεομήτορος - Λ. Ιωνίας - Γεωργίου Παπανδρέου - Αγ. Δημητρίου - Επτανήσου - Λ. Αλίμου.
- Μέσω Λ. Αμφιθέας (όλα τα οχήματα): Αγ. Βαρβάρας - Δαιδάλου - Λ. Καλαμακίου - Θεομήτορος - Λ. Κυθηρίων - Λ. Αλίμου.
- Μέσω Λ. Καλαμακίου (όλα τα οχήματα): Θεομήτορος - Λ. Κυθηρίων - Λ. Αλίμου.
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ:
- Για Ι.Χ.Ε. κ.λπ. οχήματα (πλην βαρέων οχημάτων) κινούμενα από Γλυφάδα: Λ. Αλίμου - Λ. Κυθηρίων - Θεομήτορος - Λ. Καλαμακίου - Αργολίδος - Αγ. Βαρβάρας - Λ. Αμφιθέας.
- Για βαρέα οχήματα (λεωφορεία, φορτηγά κ.λπ.) κινούμενα από Γλυφάδα: Λ. Αλίμου - Βαλλιάνου - Καρναβία - Αγ. Δημητρίου - Γεωργίου Παπανδρέου - Λ. Ιωνίας - Θεομήτορος - Λ. Καλαμακίου - Αργολίδος - Αγ. Βαρβάρας - Λ. Αμφιθέας .
- Μέσω Λ. Αλίμου (όλα τα οχήματα) : Λ. Κυθηρίων - Θεομήτορος - Λ. Καλαμακίου - Αργολίδος - Αγ. Βαρβάρας - Λ. Αμφιθέας.
- Μέσω Λ. Καλαμακίου (όλα τα οχήματα) : Αγ. Βαρβάρας - Λ. Αμφιθέας.
ΤΟΠΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ:
Για την εκτροπή της τοπικής κυκλοφορίας και της πρόσβασης των κατοίκων θα χρησιμοποιηθούν οι οδοί:
- Κανάρη,
- Αριστοτέλους και
- Μεταμορφώσεως Σωτήρος.
Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από τρεις (3) σε μία (1) της Λ. Ποσειδώνος (ρεύμα προς Γλυφάδα), στο ύψος της Λ. Αμφιθέας, και στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της Λ. Αλίμου, σε μήκος 200μ. πριν από την εκτροπή της κυκλοφορίας.
Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 40χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα της 400μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Αμφιθέας (ρεύμα προς Γλυφάδα) και στη συμβολή με την Λ. Αλίμου (ρεύμα προς Πειραιά) έως τα 100μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Αμφιθέας (ρεύμα προς Γλυφάδα) και τη συμβολή με την Λ. Αλίμου(ρεύμα προς Πειραιά).
Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα της 100μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Αμφιθέας (ρεύμα προς Γλυφάδα) και στη συμβολή με την Λ. Αλίμου (ρεύμα προς Πειραιά).
Απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος στο τμήμα της 400μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Αμφιθέας (ρεύμα προς Γλυφάδα) και στη συμβολή με την Λ. Αλίμου (ρεύμα προς Πειραιά).
Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από δύο σε μία της Λ. Αμφιθέας στο ρεύμα προς Λ. Ποσειδώνος σε μήκος 70μ. πριν την εκτροπή.
Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Αμφιθέας και στο τμήμα της 200μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Ποσειδώνος.
Απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Αμφιθέας και στο τμήμα της 200μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Ποσειδώνος.
Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων επί της οδού Θεομήτορος, στο ύψος των κόμβων Αγ. Δημητρίου και Λ. Ιωνίας.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι μεγαλύτερες τιμές καταγράφονται ήδη από τον Μεσοπόλεμο και τη δεκαετία του ’50
Στην ΕΣΗΕΑ την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026 με χαιρετισμούς Παπανδρέου και Σαμαρά
Ιδιωτική χρηματοδότηση 4,7 εκατ. ευρώ για VCRS στα ΚΕΠΑΘΜ μετά την απόφαση Ελεγκτικού Συνεδρίου
Αύριο στις πληγείσες περιοχές ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης – Σύσκεψη στο δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
Live η πορεία των φαινομένων
Λόγω των πλημμύρων και κατολισθήσεων - Θα ισχύσει για 3 μήνες
Βροχοπτώσεις που έφτασαν τα 64 χιλιοστά προκάλεσαν εκτεταμένες πλημμύρες και ζημιές
Στην κηδεία ο Βασίλης Κικίλιας - Στο νοσοκομείο παραμένει 50χρονη λιμενικός
Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.
Ενεργοποιούνται διαδικασίες άμεσης αποκατάστασης μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα
Εικόνες αποκάλυψης μετά τη φονική κακοκαιρία
Δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις για τους εμβολιασμούς
Δείτε εικόνες και βίντεο από τις προσπάθειες να απομακρύνουν πέτρες και λάσπες από τα αυτοκίνητα και τις αυλές τους
Akylas, Marseaux, Good Job Nicky ή Evangelia;
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις
Μποτιλιάρισμα στο σημείο
Η Καθηγήτρια Οικονομικών και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στέκεται δίπλα της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.