- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χωρίς μουσική, μόνο με take away ανοίγουν οι οργανωμένες παραλίες
Εντός της ημέρας οι επίσημες ανακοινώσεις
Ανοίγουν με περιορισμούς από αυτό το Σαββατοκύριακο οι οργανωμένες παραλίες λόγω καύσωνα. Χωρίς μουσική και μόνο με take away η επαναλειτουργία τους.
Εντός συγκεκριμένου πλαισίου και με αυστηρούς περιορισμούς ανοίγουν ξανά από αυτό το Σαββατοκύριακο οι οργανωμένες παραλίες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή των ειδικών άναψε το «πράσινο φως» για την επαναλειτουργία τους ενόψει καύσωνα.
Αν και οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν εντός της ημέρας, έχει ήδη διαρρεύσει το πλαίσιο εντός του οποίου προτείνουν οι ειδικοί την επαναλειτουργία τους, ώστε να μην δούμε επανάληψη των εικόνων συνωστισμού που είδαμε στις ελεύθερες παραλίες, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Με τις μετεωρολογικές προβλέψεις να κάνουν λόγο ακόμα και για 40άρια στην Αθηνα το προσεχές Σάββατο, οι λοιμωξιολόγοι πρότειναν να ανοιξουν και πάλι οι οργανωμένες παραλίες με συγκεκριμένους κανόνες και αποστάσεις μεταξύ των λουομένων. Ενδιεικτικό είναι ότι στα beach μπαρ δεν θα παίζει μουσική και θα επιτρέπεται μόνο το take away.
Μάλιστα, τα πρόστιμα θα είναι βαρύτατα για τους παραβάτες ενώ θα υπάρχει και άμεση ανάκληση της άδειας σε όποιον παρανομεί.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο 22 πυροσβέστες με 7 οχήματα - Αναφέρονται εκρήξεις και επέκταση της φωτιάς
Η παρέμβασή του αποδείχτηκε καθοριστική
Εντάσσεται στο Youth Climate Action Fund για την ενίσχυση της βιωσιμότητας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δυνάμεις της Πυροσβεστική παραμένουν στο σημείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο φόβος των προστίμων τα 90,100 και 110 km/h
Επιχειρούν χερσαίες δυνάμεις, σηκώθηκαν εναέρια μέσα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι δείχνουν τα στοιχεία για τις εισαγωγές ανηλίκων στα νοσοκομεία
Τι αναφέρει διεθνής μελέτη
Τι ισχύει για Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, Γαλαξίας, Μασούτης, MyMarket και Lidl
Το χρονικό του συμβάντος
Έχουν ανακοινωθεί 24ωρη απεργία και στάσεις εργασίας
Το χρονικό της υπόθεσης
Μέχρι πότε παραμένει κρεμασμένο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.