- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Συναγερμός τη νύχτα στη Θεσσαλονίκη από μολότοφ σε βιοτεχνία ρούχων και φωτιά σε κλεμμένο αυτοκίνητο.
Δύο περιέργα περιστατικά που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Θεσσαλονίκη εξετάζει η αστυνομία. Το πρώτο σημειώθηκε στη Νεάπολη και περίπου 1,5 ώρα αργότερα το δεύτερο στο Κορδελιό.
Συγκεκριμένα, μικρές υλικές ζημιές προκλήθηκαν σε βιοτεχνία ρούχων στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, ύστερα από εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστος πέταξε μία αυτοσχέδια μολότοφ στην είσοδο της βιοτεχνίας, προκαλώντας μικρής έκτασης φωτιά, η οποία σβήστηκε προτού φτάσει στο σημείο η Πυροσβεστική. Το περιστατικό ερευνάται από την Αστυνομία.
Στο μεταξύ, λίγη ώρα αργότερα, στις 3.20 τα ξημερώματα, η Πυροσβεστική κλήθηκε για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο στην περιοχή του Κορδελιού Θεσσαλονίκης. Το όχημα, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή κατά το προηγούμενο διάστημα, κάηκε ολοσχερώς.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις εγκαταστάσεις της AKFA
Παράταση στη Γραμμή 1 του Μετρό για την εξυπηρέτηση των θεατών
Ο υπάλληλος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Είχε καταδικαστεί σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση
Χειροπέδες σε 39χρονο πέρασαν οι αστυνομικοί
Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες, 8 οχήματα και 2 αεροσκάφη
Σε απόλυτους αριθμούς, τις μεγαλύτερες αυξήσεις παρουσίασαν η Πελοπόννησος, η Αν. Μακεδονία και Θράκη και η Θεσσαλία
Το νέο εγχείρημα δεν εστιάζει μόνο στις υποδομές, αλλά και στην ανθρώπινη διάσταση της κλιματικής προετοιμασίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανακοίνωση της ομάδας «Αρχέλων»
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Στο επίκεντρο υπάλληλος του ιατρείου
Νέες αποκαλύψεις και καταγγελίες που έρχονται στο φως
Πότε θα είναι η τελευταία φορά που θα έχουμε χειμερινή ώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.