- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νίτσα Βουτσά: «Περήφανη για τον αδελφό μου»
«Τιμή για την οικογένειά μας να τεθεί η σορός του σε λαϊκό προσκύνημα»
Η αδερφή του Κώστα Βουτσά δήλωσε ότι ο ηθοποιός και αδελφός της δεν παραπονέθηκε ποτέ του. «Είμαι περήφανη που τον είχα αδερφό».
Για την τελευταία φορά που είδε τον Κώστα Βουτσά μίλησε στο κανάλι του ANT1 η αδερφή του σπουδαίου ηθοποιού που απεβίωσε χθες τα ξημερώματα. Τον είδε την περασμένη εβδομάδα, στο νοσοκομείο και σχολίασε πως αν και ο αδελφός της την είδε λυπημένη, δεν παραπονιόταν στιγμή για την κατάσταση της υγείας του.
«Την περασμένη Παρασκευή πήγα και τον είδα, είχε πάρα πολύ καλή επαφή, αλλά δεν μιλούσε γιατί του είχαν κάνει την τραχειοστομία. Αλλά με κοίταζε καλά καλά και το βλέμμα του, αυτό το ξέρω εγώ, ήταν βλέμμα αγάπης γιατί με έβλεπε λυπημένη. Δεν παραπονέθηκε ποτέ ο Κώστας και δεν παραπονιόταν ποτέ. Ήταν χρόνια που είχε το πρόβλημα με τους πνεύμονες και την καρδιά του, αλλά δεν παραπονιόταν», είπε αρχικά και συνέχισε: «Είμαι πολύ περήφανη που είχαν τον Κώστα αδελφό. Και να σας πω και κάτι άλλο που έχω συγκινηθεί πάρα πολύ, θα γίνει λαϊκό προσκύνημα για τον Κώστα. Πού να φαντάζονταν η μανούλα μου και ο πατέρας μου όταν ήρθαν από την Πόλη με πέντε πράγματα, ότι ένα παιδί τους θα τους τιμούσε τόσο πολύ. Γιατί αυτό είναι τιμή για την οικογένειά μου, ότι θα γίνει λαϊκό προσκύνημα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε επιφυλακή παραμένει η Πυροσβεστική
Ανιχνεύτηκαν υψηλές συγκεντρώσεις THC και μη εγκεκριμένη CBD σε εισαγόμενο γλύκισμα
Στις πληγείσες περιοχές ο Ευάγγελος Τουρνάς
Δείτε το timelapse βίντεο
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Καλύτερη η εικόνα - Σηκώθηκαν ξανά τα εναέρια μέσα
Τα ευρήματα που εντόπισαν οι πραγματογνώμονες
Δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης
Αμετάβλητο το θερμό σκηνικό - Πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά
Έχουν την τιμητική τους και περιμένουν τις ευχές μας...
Σε εξέλιξη η έρευνα για το ατύχημα
Οι ουρές αρνητών στην Κοζάνη, η παραπληροφόρηση και τα νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας
Επιταχύνονται οι διαδικασίες καταγραφής ζημιών από την Περιφέρεια Κρήτης και τους γεωτεχνικούς
Περισυλλογή από πλοίο υπό βρετανική σημαία και μεταφορά στο λιμάνι της Καλαμάτας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.