- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός ο πατέρας, χαροπαλεύει ο γιος
Έπεσαν πυροβολισμοί - Επί ποδός η αστυνομία
Έγκλημα στην Κρήτη: Νεκρός ο πατέρας, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο γιος.
Τραγικές διαστάσεις λαμβάνει το αιματηρό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στις Κουρούνες Λασιθίου Κρήτης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έπεσαν πυροβολισμοί στην περιοχή Περάμπελα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας 72χρονος και να μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου ένας 45χρονος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για πατέρα και γιο αντίστοιχα.
Δράστης φέρεται να είναι ένας 42χρονος, σύμφωνα με δημοσίευμα στο cretalive.gr. Άγνωστο παραμένει τι όπλισε το χέρι του. To flashnews αναφέρει ότι υπήρχαν κτηματικές διαφορές. Ο 42χρονος αναζητείται από τις αρχές.
«Ο ένας άνδρας, 72 ετών, εξέπνευσε επί τόπου ενώ ο δεύτερος, 45 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μας σε σοβαρή κατάσταση» δήλωσε στο ekriti.gr ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, Μανόλης Ανδρεαδάκης. Και συμπλήρωσε: «Υπάρχει και ένας τρίτος τραυματίας, ο οποίος όμως τραυματίστηκε ελαφρά».
Στο σημείο του φονικού έφθασε ιατροδικαστής. Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ξεκινούν οι έρευνες με το Abeille Marengo
Υψηλή δραστηριότητα τον Οκτώβριο, χάρη στη γενναιόδωρη συναίνεση 28 οικογενειών δοτών
Μετά την απόφαση της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες
Ψύχρα στην εκκίνηση, βοριάδες στη διαδρομή προβλέπονται
Η διαδικασία διακόπηκε για την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου
Οι πρώτες πληροφορίες
Για το φερόμενο κύκλωμα με τα «γρηγορόσημα»
Από κασκαντέρ του Τσακ Νόρις έγινε εγκληματίας
Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Πώς θα κυλήσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι εμφανίσεις στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.