- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Τι αλλάζει στις τιμές των διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη από τα μεσάνυχτα της 8ης Ιανουαρίου.
Τις τιμές των διοδίων που θα ισχύσουν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 8 Ιανουαρίου προς Πέμπτη 9 Ιανουαρίου στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο - Σπάρτη, ανακοίνωσε η «Μορέας Α.Ε.».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, προκύπτουν μειώσεις τιμών της τάξης των 5 λεπτών στον μετωπικό σταθμό Σπαθοβουνίου για τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, στον μετωπικό σταθμό Νεστάνης για φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και στους μετωπικούς σταθμούς Καλαμάτας και Πέτρινας για φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος 2,20μ.
Οι υπόλοιπες τιμές παραμένουν ίδιες με αυτές του 2019.
Αναλυτικά, οι τιμές όλων των διοδίων ανά σταθμό διοδίων και ανά κατηγορία οχήματος είναι ως εξής:
Στον μετωπικό σταθμό Σπαθοβουνίου:
*Δίκυκλα και τρίκυκλα 1,70 ευρώ.
*Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα 2,50 ευρώ.
*Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20μ. 6,35 ευρώ.
*Φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος 2,20μ., 8,90 ευρώ.
Στον μετωπικό σταθμό Νεστάνης:
*Δίκυκλα και τρίκυκλα 1,60 ευρώ.
*Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα 2,40 ευρώ.
*Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20μ., 6 ευρώ.
*Φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20μ., 8,45 ευρώ.
Στον μετωπικό σταθμό Γέφυρας Μάναρη:
*Δίκυκλα και τρίκυκλα 1,30 ευρώ.
*Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα 1,95 ευρώ.
*Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20μ., 4,90 ευρώ.
*Φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20μ., 6,85 ευρώ.
Στον μετωπικό σταθμό Βελιγοστής:
*Δίκυκλα και τρίκυκλα 0,80 ευρώ.
*Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα 1,25 ευρώ.
*Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20μ., 3,15 ευρώ.
*Φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20μ., 4,45 ευρώ.
Στον μετωπικό σταθμό Καλαμάτας:
*Δίκυκλα και τρίκυκλα 1,30 ευρώ.
*Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα 1,90 ευρώ.
*Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20μ., 4,80 ευρώ.
*Φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20μ., 6,70 ευρώ.
Στον μετωπικό σταθμό Πετρίνας:
*Δίκυκλα και τρίκυκλα 2 ευρώ.
*Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα 2,90 ευρώ.
*Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20μ., 7,35 ευρώ.
*Φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20μ., 10,25 ευρώ.
Στον πλευρικό σταθμό Παραδεισίων:
*Δίκυκλα και τρίκυκλα 0,50 ευρώ.
*Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα 0,75 ευρώ.
*Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20μ., 1,90 ευρώ.
*Φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20μ., 2,70 ευρώ.
Στον πλευρικό σταθμό Αρφαρών:
*Δίκυκλα και τρίκυκλα 0,50 ευρώ.
*Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα 0,75 ευρώ.
*Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20μ., 1,90 ευρώ.
*Φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20μ 2,65 ευρώ.
Στον πλευρικό σταθμό Θουρίας:
*Δίκυκλα και τρίκυκλα 0,30 ευρώ.
*Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα 0,45 ευρώ.
*Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20μ., 1,20 ευρώ.
*Φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20μ., 1,70 ευρώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.