- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Μήνυση από την οικογένεια της νεκρής λεχώνας από την Κατερίνη, που πέθανε από αλλεργικό σοκ στην αντιβίωση που της χορηγήθηκε μετά την καισαρική.
Θλίψη, πόνος κι ένα μεγάλο γιατί. Αυτά είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στην οικογένεια και τους φίλους της 29χρονης μητέρας από την Κατερίνη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή εξαιτίας αλλεργικού σοκ, λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της.
Η χαρά των δυο γονέων δεν κράτησε περισσότερο από μια ώρα. Λίγο αφότου γέννησε η 29χρονη επικοινώνησε με τον σύζυγό της και την οικογένειά της. Στη συνέχεια της χορηγήθηκε η αντιβίωση και υπέστη αλλεργικό σοκ.
Σήμερα ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή, ενώ η οικογένεια της 29χρονης κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου και θα ορίσει δικό της ιατροδικαστή.
Ο σύζυγος της 29χρονης, ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, φέρεται, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, να κατάθεσε στην εισαγγελία Κατερίνης ότι το νοσοκομείο ήταν ενήμερο για το γεγονός ότι η νεαρή μητέρα ήταν αλλεργική σε συγκεκριμένη αντιβίωση.
Και ο θείος της Ηρακλής Τσίντζιρας τόνισε στον ΑΝΤ1: «Ξέρω ότι πάνω στο βιβλιάριο ή στο χαρτί του ασθενή υπήρχε με μαύρα ή κόκκινα γράμματα ότι η ασθενής είναι αλλεργική στην αντιβίωση. Το θέμα είναι ότι υπάρχει κατά τη δικιά μας άποψη ένα ιατρικό λάθος το οποίο είναι κρίμα σε ένα δημόσιο ίδρυμα να συμβαίνει».
Η κηδεία της 29χρονης θα τελεστεί, το Σάββατο στο χωριό Μεσαία Μηλιά όπου και διέμενε, με την οικογένεια να ζητεί από το ελληνικό κράτος να αφήσει την αδελφή της θανούσης να περάσει τα σύνορα από την Αλβανία παρά το γεγονός ότι έχει λήξει το διαβατήριό της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.