- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Πρόβλημα υγείας για τον 20χρονο ναυτικό που απήχθη από πειρατές
Τι αποκάλυψε ο πατέρας του Έλληνα δοκίμου
Πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο 20χρονος Έλληνας ναυτικός που απήχθη από πειρατές στα ανοικτά του Τόγκο.
Πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο 20χρονος Έλληνας ναυτικός που έπεσε θύμα απαγωγής από πειρατές στα ανοικτά του Τόγκο. Ο πατέρας του νεαρού μίλησε στην τηλεόραση του Ant1, μην μπορώντας να κρύψει την ανησυχία του. «Αντιμετωπίζει ένα προβληματάκι υγείας. Το έχει χρόνια από μικρό παιδί. Παίρνει 3 χαπάκια και αυτά πρέπει καθημερινά. Μαζί του.. Πού να τα έχει… Όπως βγήκε από την καμπίνα να δει τι γίνεται, του ριχτήκανε. Από εκεί συνέχισε πόλεμος» ανέφερε.
Και πρόσθεσε: «Αν ήταν στο καράβι δεν θα είχαμε πρόβλημα. Τα παιδιά τα πήρανε. Αυτό είναι όλο το πρόβλημα. Πήραν τα παιδιά από το καράβι και δεν ξέρουμε που τα πάνε, αν είναι καλά στην υγεία τους και όλα αυτά».
Οι γονείς του μένουν στο Μεσολόγγι και η αγωνία τους βρίσκεται στο «κόκκινο» για την τύχη του παιδιού τους, ο οποίος είναι ο μικρότερος γιος της οικογένειας.
Σε δύο μήνες θα επέστρεφε για να συνεχίσει τις σπουδές του
Ο Έλληνας δόκιμος ναυτικός πραγματοποιούσε το δεύτερο εκπαιδευτικό ταξίδι (με την ίδια εταιρεία αλλά με διαφορετικό πλοίο), όταν οι πειρατές πραγματοποίησαν ρεσάλτο στο «Elka Aristotle», στη Δυτική Αφρική. Όπως είπε ο πατέρας του, ο 20χρονος θα επέστρεφε σε δύο μήνες και πάλι στη σχολή του, όπου θα συνέχιζε τις σπουδές του.
«Την Πέμπτη μας πήρε και ήταν μια χαρά. Μιλήσαμε στο Skype. Τον βλέπαμε και μας έβλεπε. Το παιδί είναι στη σχολή. Είναι δόκιμος, δεν είναι επαγγελματίας. Του εμπορικού ναυτικού. Κρατική σχολή. Παίρνουν την ευθύνη πάνω τους και πιστεύω ότι θα έχει πολύ καλή κατάληξη» συμπλήρωσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.