- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κώστας Πάσσαρης: Θέλω να επιστρέψω για να εκτίσω την ποινή μου
«Θέλω να είμαι παρών στη δίκη μου που θα γίνει τον Δεκέμβριο»
Ο Κώστας Πάσσαρης θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να δικαστεί για τα εγκλήματά του.
Την επιστροφή του στην Ελλάδα για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του επιθυμεί ο Κώστας Πάσσαρης. «Θέλω να είμαι παρών στη δίκη μου που θα γίνει τον Δεκέμβριο. Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα. Να εκτίσω σε ελληνική φυλακή το υπόλοιπο της ποινής μου» δήλωσε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.
Από τη μεριά του, ο δικηγόρος του Πάσσαρη, Ανδρέας Ταγαράκης, γνωστοποίησε ότι σκοπεύει τις επόμενες ημέρες να αιτηθεί να κληθεί ο Κώστας Πάσσαρης ώστε να παραστεί και ο ίδιος στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Πρόσθεσε, δε, ότι θα τεθούν υπ' όψιν του δικαστηρίου κάποια στοιχεία, κάνοντας λόγο για άριστη διαγωγή του βαρυποινίτη στις φυλακές της Ρουμανίας.
Η απόφαση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αδελφής του Διονύση Αλεβιζόπουλου (σ.σ. αστυνομικός που έπεσε νεκρός από τα πυρά του Πάσσαρη).
«Πέρασαν σχεδόν 20 χρόνια και δεν έχει τελειώσει αυτή η κατάσταση. Κάθε φορά που γίνονται αυτά τα γεγονότα, είναι σαν να συνέβη σήμερα. Θέλω να τελειώσει, να δικαστεί ο Πάσσαρης για την ψυχή του αδελφού μου. Να έρθει στην Ελλάδα να δικαστεί. Κοντεύει να παραγραφεί» τόνισε η Γιώτα Αλεβιζοπούλου, εκφράζοντας την αμφιβολία της για το αν ο Πάσσαρης έχει μετανιώσει για τα εγκλήματά του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία σήμερα, πού θα χιονίσει
Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Τα τελευταία δρομολόγια και η προσωρινή λεωφορειακή γραμμή
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Η είδηση έγινε γνωστή από την αδελφή του, η οποία τον αποχαιρέτησε με μια φωτογραφία και λόγια καρδιάς
Ο φετινός Μάιος καταγράφεται ήδη ως ένας από τους πιο ψυχρούς των τελευταίων ετών
Μαίνεται η φωτιά στην περιοχή της Λεύκας - Καίγονται ελαστικά
Βρισκόταν στο δωμάτιό του κατά την έκρηξη, η οποία προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές
Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις
Η ανακοίνωση σχετικά με το χθεσινό ατύχημα
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράνομη βία κατά συναυτουργία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι ώρα θα αναχωρήσουν οι τελευταίοι συρμοί
Σε ποια περιοχή η θερμοκρασία έδειξε -3,2 βαθμούς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.