- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πειθαρχική καταδίκη πανεπιστημιακού γιατρού για χρηματισμό
Πριν από 22 μήνες είχε συλληφθεί στην Αλεξανδρούπολη
Ομόφωνη είναι η απόφαση του Κεντρικού Πειθαρχικού Συμβουλίου Γιατρών ΕΣΥ, με την οποία κρίνεται «ένοχος για δωροδοκία» πανεπιστημιακός γιατρός.
Ομόφωνη είναι η απόφαση του Κεντρικού Πειθαρχικού Συμβουλίου Γιατρών ΕΣΥ, με την οποία κρίνεται «ένοχος για δωροδοκία» πανεπιστημιακός γιατρός, ο οποίος πριν από 22 μήνες είχε συλληφθεί στην Αλεξανδρούπολη, από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, για χρηματισμό (φακελάκι), πριν από την πραγματοποίηση χειρουργικής επέμβασης.
Η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου στην Αλεξανδρούπολη (ΠΓΝΑ) ανακοίνωσε την «τελεσίδικη πειθαρχική καταδίκη», όπως αναφέρει, σημειώνοντας ότι ο εν λόγω γιατρός είχε καταδικαστεί τον Δεκέμβριο του 2017, για την ίδια υπόθεση, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης, σε φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή.
Τότε, το δικαστήριο είχε απορρίψει τον ισχυρισμό του γιατρού ότι τα χρήματα που έλαβε ήταν η αμοιβή του για τις ιατρικές επισκέψεις που θα ακολουθούσαν την εγχείρηση. Επίσης, σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, η υπόθεση εκδικάστηκε πειθαρχικά σε β΄βαθμό -είχε προηγηθεί καταδικαστική απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου της 4ης ΥΠΕ- και είναι τελεσίδικη.
Σημειώνεται πως ο πανεπιστημιακός γιατρός είχε παραιτηθεί του κλινικού του έργου, από πέρυσι τον Μάιο, συνεχίζοντας απρόσκοπτα το ακαδημαϊκό του έργο στο ΠΓΝΑ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρεις περιοχές την Τετάρτη - Το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου
Ο άνδρας που παρασύρθηκε από το σπασμένο παράθυρο
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στην Αττική και ακόμα δύο περιφέρειες
Η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αδάμι Αργολίδας
Εξιτήριο σήμερα για τους δύο τουρίστες, μετά την επίθεση με μαχαίρι το πρωί της Τρίτης
Τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο
Για μεταπτυχιακές σπουδές, μεταδιδακτορική έρευνα και ερευνητικές επισκέψεις στο εξωτερικό
Νέα απάτη στη Σταυρούπολη με λεία χρυσές λίρες Αγγλίας και κοσμήματα μεγάλης αξίας
«Σε ευχαριστώ που άντεξες τη διάρκεια και δεν έφυγες όταν άρχισε να πονά»
Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Πού τίθενται σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα για πεζούς και οχήματα από τις 08:00 έως τις 20:00
Σο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.