Ελλαδα

ΕΛΙΖΑ: Ένας ακόμη λόγος για να πάμε φέτος στη Regatta των Σπετσών

Η Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού - ΕΛΙΖΑ θα βρίσκεται εκεί για έναν... διαφορετικό αγώνα, ενάντια στην κακοποίηση βρεφών και μικρών παιδιών

115071-630725.jpg
Βαγγέλης Περρής
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Spetses ClassicYacht Regatta 2019

Η Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού - ΕΛΙΖΑ θα βρεθεί στο Spetses ClassicYacht Regatta 2019, που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος.

Στον κορυφαίο Διεθνή Αγώνα Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών στην Ελλάδα, Spetses ClassicYacht Regatta 2019, που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος θα βρεθεί η Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού - ΕΛΙΖΑ!

Από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου, στο μοναδικό νησί των Σπετσών, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν σκάφη αλλά και αθλητές που έχουν γράψει ιστορία στις ελληνικές θάλασσες, αναδεικνύοντας το πνεύμα της ομαδικότητας και της ευγενούς άμιλλας!

Το ΕΛΙΖΑ θα βρίσκεται εκεί, κάνοντας το δικό του «ταξίδι», με το δικό του περίπτερο στο Race Village, που πολύ ευγενικά του παραχωρεί ο θεσμός δωρεάν, για έναν... διαφορετικό αγώνα, ενάντια στην κακοποίηση βρεφών και μικρών παιδιών!

Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού-ΕΛΙΖΑ

Με σύνθημα «Όλοι μαζί σταματάμε την κακοποίηση των παιδιών. Σήμερα, όχι Αύριο», το ΕΛΙΖΑ μας προσκαλεί όλους να επισκεφθούμε το περίπτερό του και να συμμετάσχουμε στο δικό του «αγώνα» με έναν αδιαπραγμάτευτο νικητή! Τα παιδιά!

Επιπλέον πληροφορίες για το Spetses Classic YachtRegatta 2019

1. Στις ιστιοδρομίες θα συμμετάσχουν παγκόσμιοι πρωταθλητές και ολυμπιονίκες (Ολυμπιακοί αγώνες σε Πεκίνο και Ρίο). Αθλητές ιστιοπλοΐας που θα αγωνιστούν (ενδεικτικά αναφέρουμε): Παναγιώτης Μάντης, Παύλος Καγιαλής, Σοφία Παπαδοπούλου, Βιργινία Κραβαριώτη.

2. Κομβικό σημείο του Αγώνα παραμένει η διεθνής καινοτομία τού να αγωνιστούν κλασσικά σκάφη, ελληνικά παραδοσιακά καΐκια και λατίνια ταυτόχρονα σε έναν ιστιοπλοϊκό αγώνα

3. Την 1η ημέρα, Πέμπτη στις 20.30, γίνονται τα εγκαίνια του Race Village, μπροστά στο ιστορικό ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel, στην κεντρική Πλατεία Ποσειδωνίου. Το Race Village, στο οποίο θα βρίσκεται και το ΕΛΙΖΑ, αποτελεί πόλο έλξης και κεντρικό σημείο συνάντησης των πληρωμάτων, των συμμετεχόντων και του πλήθους των επισκεπτών του νησιού, ενώ προσφέρεται για στιγμές χαλάρωσης, χαράς και networking!

4. Oι χώρες που θα συμμετάσχουν φέτος είναι: Ελλάδα, Κύπρος, Αγγλία, Αμερική, Βέλγιο, Αυστρία, Τουρκία, Ιταλία

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΙΖΑ
Η Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού-ΕΛΙΖΑ ιδρύθηκε το 2008. Είναι μία εξειδικευμένη Ελληνική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση που ασχολείται αποκλειστικά με την προστασία και προαγωγή των δικαιωμάτων των παιδιών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή παραμέληση και είναι η μόνη που δίνει έμφαση στην προσχολική ηλικία.

Το ΕΛΙΖΑ στηρίζεται αποκλειστικά στην αγάπη και γενναιοδωρία των πολιτών για ένα έργο που σώζει παιδικές ζωές. Δεν λαμβάνουν καμία ενίσχυση από κρατική πηγή και οι δωρεές που προσφέρουν ιδιώτες, εταιρίες και ιδρύματα αποτελούν την κινητήριο δύναμη για κάθε τους βήμα.

Μάθετε περισσότερα για το έργο του ΕΛΙΖΑ στην επίσημη ιστοσελίδα, το Facebook & το Instagram.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ