- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στα Βορειοανατολικά ηπειρωτικά κυρίως ορεινά, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση.
Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη και από τις μεσημεριανές ώρες κατά τόπους στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, περιμένουμε για σήμερα Πέμπτη 2 Μαΐου.
Τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα στα ορεινά ηπειρωτικά. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών ή καταιγίδων στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και στα ορεινότερα τμήματα της Κρήτης.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 19 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από 5 έως 25, στην Ήπειρο από 8 έως 23 βαθμούς, στην κεντρική Ελλάδα από 8 έως 25, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 10 έως 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 25, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 21 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, αλλά τις απογευματινές ώρες θα στραφούν σε νότιους και θα εξασθενήσουν σε σχεδόν μέτριους με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, στα ενώ στα νοτιοδυτικά πελάγη οι εντάσεις τους δεν αποκλείεται να αγγίξουν και τα 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων με εντάσεις 4 έως 6.
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν με πιθανότητα να εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν δίνοντας τοπικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς.
Πηγή: meteo.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Είχε κερδίσει την αγάπη και τη συμπάθεια εργαζομένων και επισκεπτών
Αναλυτικά τα στοιχεία για κάθε ουσία - Τι συμβαίνει στις πόλεις της Ευρώπης
Αμερικανικό stealth βομβαρδιστικό καθηλώνεται στη Λάρισα - Εντυπωσιακές εικόνες και σενάρια
Έσπασε το φράγμα των 2 ευρώ και στην Αθήνα η τιμή της βενζίνης
Οδηγός του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τα συμπτώματα στα ζώα και τους τρόπους μετάδοσης
Πότε αναμένεται η βελτίωση της ατμόσφαιρας
Ισχυρίζεται άμυνα μετά από επίθεση - Ισχυρή αστυνομική παρουσία στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης
Σε καραντίνα το νησί για να μην εξαπλωθεί η νόσος
Σήμερα το πρωί οι κάτοικοι τη Αττικής δεν αναγνώριζαν τα αυτοκίνητά τους από τις λάσπες
Η Ειρήνη Βούη ή «κυρά Ρηνιώ» γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου 1918 και απέκτησε 6 παιδιά
Στην πτήση βρίσκονται συνολικά 100 άτομα με 47 κατοικίδια
Οι κάτοικοι παρέμεινα χωρίς πόσιμο νερό για τρεις μήνες
Συνελήφθησαν 21 άτομα - Πώς δρούσαν
Πότε πηγαίνουμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Μέχρι πότε θα βρίσκονται στους δρόμους οι οδηγοί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.