- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Θεοδωράκης από Χανιά: Ελάτε στις κάλπες (video)
Στο παραδοσιακό παζάρι των Βουκολιών στα Χανιά ο επικεφαλής του Ποταμιού
Τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες των ευρωεκλογών κάλεσε από τα Χανιά ο Σταύρος Θεοδωράκης
Τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες των ευρωεκλογών κάλεσε σήμερα από τα Χανιά ο επικεφαλής στο «Ποτάμι» Σταύρος Θεοδωράκης.
Ο κ. Θεοδωράκης επισκέφθηκε την περιοχή των Βουκολιών όπου πραγματοποιείται το παραδοσιακό παζάρι της Μεγάλης Παρασκευής συνομίλησε με μικροπωλητές κατοίκους και επισκέπτες ενώ στη δήλωση του κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές με γνώμονα όπως είπε την ευρωπαϊκή αναγέννηση και αναλογιζόμενοι το μέλλον των παιδιών τους και του τόπου.
«Πάντα υπάρχει χρόνος για μια βόλτα στις Βουκολιές, ειδικά μια μέρα σαν τη σημερινή. Στο “Ποτάμι”, ταξιδεύουμε σε όλη τη χώρα, συζητάμε με πολίτες, τους ακούμε, μας ακούνε, με στόχο στις 26 Μάη να έρθει πολύς κόσμος στις κάλπες, και να πουν ναι στην Ευρωπαϊκή Αναγέννηση την οποία προσπαθεί να πετύχει το “Ποτάμι”. Θέλω να πω χρόνια πολλά στους πατριώτες μου, με καθαρό μυαλό να σκεφτούν το μέλλον των παιδιών τους, το μέλλον της χώρας, το μέλλον της Κρήτης και το μέλλον της Ευρώπης σε ένα μήνα από τώρα», τόνισε ο κ. Θεοδωράκης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επελαύνει η κακοκαιρία - Νέες οδηγίες από την Πολιτική Προστασία
Η Ελλάδα στην πρώτη ομάδα χωρών του προγράμματος “OpenAI Education for Countries” και πιλοτική εφαρμογή του ChatGPT Edu στα δημόσια σχολεία
Πού θα σημειωθούν οι προγραμματισμένες διακοπές νερού
Σε αυξημένη ετοιμότητα κρατικός μηχανισμός και δήμοι – Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες σε κάθε περίπτωση
Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα
Φτάνουν έως και 9 μποφόρ
Η νέα ανάρτηση του μετεωρολόγου
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
«Μακάρι να πέσουμε έξω» λέει η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ
Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο μετεωρολόγος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το πρόστιμο αν δεν τις έχετε σε περιοχές όπου είναι υποχρεωτικές
«Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»
Ποιοι κίνδυνοι αυξάνονται - Πώς να προετοιμαστούμε σωστά
«Συναγερμός μέχρι αργά το βράδυ»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.