- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε το δημοσίευμα του BBC περί καταπιεσμένης «μακεδονικής μειονότητας», η δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ μίλησε στον ΑΝΤ1 και τόνισε: «Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω δεχθεί τόσα πολλά μηνύματα».
«Δεν περίμενα τέτοιες αντιδράσεις», είπε επίσης η ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος που έχει γεννηθεί στο Λονδίνο, Μαρία Μαργαρώνη.
«Η συγκεκριμένη άποψη έχει δημοσιοποιηθεί στο παρελθόν όχι μόνο σε βρετανικά, αλλά και σε άλλα ΜΜΕ», επισήμανε.
Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Ισάακ Καριπίδης, η συνέντευξη στο άρθρο είχε ληφθεί από το περασμένο καλοκαίρι και προκύπτει το ερώτημα γιατί δημοσιοποιήθηκε μετά τη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Η δημοσιογράφος σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1, αφού πρώτα συμβουλευτεί πρώτα τους αρχισυντάκτες της, ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα απαντήσει στα πολλά ερωτήματα που έχουν προκύψει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις εγκαταστάσεις της AKFA
Παράταση στη Γραμμή 1 του Μετρό για την εξυπηρέτηση των θεατών
Ο υπάλληλος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Είχε καταδικαστεί σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση
Χειροπέδες σε 39χρονο πέρασαν οι αστυνομικοί
Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες, 8 οχήματα και 2 αεροσκάφη
Σε απόλυτους αριθμούς, τις μεγαλύτερες αυξήσεις παρουσίασαν η Πελοπόννησος, η Αν. Μακεδονία και Θράκη και η Θεσσαλία
Το νέο εγχείρημα δεν εστιάζει μόνο στις υποδομές, αλλά και στην ανθρώπινη διάσταση της κλιματικής προετοιμασίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανακοίνωση της ομάδας «Αρχέλων»
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Στο επίκεντρο υπάλληλος του ιατρείου
Νέες αποκαλύψεις και καταγγελίες που έρχονται στο φως
Πότε θα είναι η τελευταία φορά που θα έχουμε χειμερινή ώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.