- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε κλινική του Κιέβου, νοσηλεύεται ο καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής υπέστη έμφραγμα.
Σύμφωνα με το dogma, ο κ. Εφραίμ συμμετέχει στην αποστολή του που ορίστηκε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη, προκειμένου να παρευρεθεί στην ενθρόνιση του Προκαθήμενου της Ουκρανικής Εκκλησίας Μητροπολίτη Κιέβου Επιφάνιου, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο μετά την άφιξη στο Κίεβο από την Κωνσταντινούπολη ένιωσε έντονη αδιαθεσία και επειδή η κατάσταση του επιδεινώθηκε μεταφέρθηκε άμεσα σε κλινική του Κιέβου, που και διεγνώσθη ότι είχε περάσει έμφραγμα.
Ο ηγούμενος Εφραίμ έχει προβλήματα με την καρδιά του και είναι ζαχαροδιαβητικός, κάτι που ανησύχησε ιδιαίτερα τους γιατρούς σε συνδυασμό μάλιστα με το γεγονός ότι πρόσφατα είχε υποβληθεί σε επέμβαση πενταπλού στεντ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι πάγιες συστάσεις της ΠΟΜΙΔΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων
Τι ισχύει για το delivery και τις εργασίες στην ύπαιθρο
Δείτε ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
Η απότομη αλλαγή του καιρού που έφερε προβλήματα στο οδικό δίκτυο
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρεις περιοχές την Τετάρτη - Το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου
Ο άνδρας που παρασύρθηκε από το σπασμένο παράθυρο
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στην Αττική και ακόμα δύο περιφέρειες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.