- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Αφγανού που χτύπησε και ασέλγησε σε ανήλικο
Ο 29χρονος συνελήφθη στην περιοχή του δήμου Βόλβης στη Θεσσαλονίκη
Δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από σχετική διάταξη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 29χρονου αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου.
Πρόκειται για τον Khoeasani Mohammad Hossein του Gholam Helder και της Leyla, γεννηθείς το 1989 στο Αφγανιστάν.
Ο αλλοδαπός συνελήφθη από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου.
Η σύλληψή του έγινε στις 31 Οκτωβρίου, στην περιοχή του δήμου Βόλβης. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, ο 29χρονος «προέβη με τη χρήση σωματικής βίας, σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του» ανηλίκου.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.
Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310-388456 και 2310-388457. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρέθηκε και δεύτερο πακέτο με 5 κιλά ναρκωτικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο από την απελευθέρωσή του
Καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των δικαστικών Αρχών
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Το χρονικό της τραγωδίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η πρόγνωση του Μeteo
Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Ανατράπηκε η απόφαση για το ελαφρυντικό έπειτα από αναίρεση στον Άρειο Πάγο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος της δόνησης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.