- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Σοβαρό τροχαίο με μητέρα και νεογέννητο μωρό – Επέστρεφαν από το μαιευτήριο (εικόνες)
Τέσσερις τραυματίες
Σοβαρό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες μεταξύ των οποίων και ένα βρέφος λίγων ημερών, σημειώθηκε στη διασταύρωση της Νέας Εθνικής Οδού με την Παλαιά ανάμεσα στον Καραβόμυλο και τη Στυλίδα.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του LamiaReport, δύο ΙΧ συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά οι οδηγοί τους και ελαφρύτερα η συνοδηγός του ενός οχήματος με το μερικών ημερών βρέφος της.
Από τα πρώτα στοιχεία η Mercedes με οδηγό κάτοικο Καραβομύλου κάτω από άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκε μετωπικά με το μαύρο scirocco όπου επέβαινε ένα νεαρό ζευγάρι με το νεογέννητο βρέφος τους. Μάλιστα μόλις είχαν βγει από μαιευτήριο της Λάρισας και επέστρεφαν σπίτι τους στη Λαμία.
Σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες στο τροχαίο εμπλέκεται και φορτηγό το οποίο εγκατέλειψε τον τόπο του συμβάντος.
Στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τους τραυματίες αρχικά στο ΚΥ Στυλίδας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική με την 7η ΕΜΑΚ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Εμφανίστηκε στην πρώτη συνάντηση σαν μεγαλοπαράγοντας ομάδας με ένα πούρο μιάμιση πιθαμή»
Δείτε αναλυτικά τι ισχύει το Σαββατοκύριακο
Η πρόγνωση του Meteo
Ξεκινούν οι έρευνες με το Abeille Marengo
Υψηλή δραστηριότητα τον Οκτώβριο, χάρη στη γενναιόδωρη συναίνεση 28 οικογενειών δοτών
Μετά την απόφαση της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες
Ψύχρα στην εκκίνηση, βοριάδες στη διαδρομή προβλέπονται
Η διαδικασία διακόπηκε για την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου
Οι πρώτες πληροφορίες
Για το φερόμενο κύκλωμα με τα «γρηγορόσημα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.