- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Κιλκίς: Ο διοικητής του νοσοκομείου κατηγορείται ότι χτύπησε υπάλληλο
Κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα αλληλοϋποβάλλοντας μηνύσεις
Στο Αστυνομικό Τμήμα Κιλκίς κατέληξαν χτες ο διοικητής του νοσοκομείου της πόλης, Θεόδωρος Ρεβενάκης, και μία υπάλληλος του νοσοκομείου, αλληλοϋποβάλλοντας μηνύσεις, ο πρώτος, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση και η δεύτερη για απλή σωματική κάκωση, που υπέστη μετά από χειροδικία του διοικητή.
Οι μηνύσεις υποβλήθηκαν εντός της διαδικασίας του αυτοφώρου και ο εισαγγελέας ζήτησε την υποβολή της δικογραφίας χωρίς να εμφανιστούν οι διάδικοι ενώπιόν του.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), χτες το μεσημέρι (22/10/2018) στις 13:30 υπάλληλος (βοηθός θαλάμου) της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου, με σοβαρά προβλήματα υγείας, διαπιστωμένα από Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), πήγε στο γραφείο του διοικητή και ζήτησε ραντεβού από τη γραμματέα του, για να θέσει ζητήματα που αφορούν την υπηρεσιακή αντιμετώπισή της.
Σύμφωνα πάντα με την ΠΟΕΔΗΝ, πριν μία εβδομάδα, η συγκεκριμένη υπάλληλος είχε επισκεφθεί και τον αναπληρωτή διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας και έθεσε τα προβλήματα που την απασχολούν και αυτός της υποσχέθηκε την παρέμβασή του στον διοικητή του νοσοκομείου κάτι που προφανώς έκανε.
«Αυτό εκνεύρισε τον διοικητή του νοσοκομείου. Ο διοικητής άκουσε τη συνομιλία της υπαλλήλου με τη Γραμματέα του για το ραντεβού που ζητούσε, αφού ήταν στην πόρτα του γραφείου του και αναίτια επιτέθηκε στην υπάλληλο. Την έσπρωχνε βίαια και χειροδίκησε εναντίον της. Η υπάλληλος, υποβασταζόμενη, επισκέφθηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του νοσοκομείου. Οι ιατροί διαπίστωσαν τον τραυματισμό της (χειροδικία, κάκωση ώμου). Μάλιστα της χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια τριών ημερών», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ.
Με αφορμή το συμβάν, ο βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, κατέθεσε σήμερα το πρωί επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας. Ο κ. Γεωργαντάς ρωτά τον υπουργό αν προτίθεται να δώσει εντολή για τη διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου για το αναφερόμενο περιστατικό σε βάρος του διοικητή του Νοσοκομείου καθώς και αν προτίθεται να καλέσει το σωματείο των εργαζομένων αλλά και την Ενωση Ιατρών, προκειμένου να εκθέσουν τη δυσλειτουργία που δημιουργείται από τον τρόπο λειτουργίας και άσκησης των καθηκόντων του συγκεκριμένου διοικητή.
Από την πλευρά του ο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς, Θεόδωρος Ρεβενάκης, αποδίδει τις καταγγελίες περί εμπλοκής του σε χειροδικία σε βάρος εργαζόμενης με αναπηρία στη νοσηλευτική υπηρεσία του νοσηλευτικού ιδρύματος, σε κατασκευασμένα και ψευδή συμβάντα που έχουν σκοπό την εξόντωσή του.
«Η προσπάθεια συγκεκριμένων κύκλων και μηχανισμών -μέσω κατασκευασμένων και ψευδών συμβάντων- να πλήξουν το κύρος, την αξιοπρέπεια και εν τέλει να με εξοντώσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, για τους δικούς τους πολιτικούς σκοπούς, θα πέσει για άλλη μια φορά στο κενό. Η υγιής συνεργασία διοίκησης και εργαζομένων, προκειμένου να προχωρήσει το έργο εξυγίανσης, ανασυγκρότησης και ηθικοποίησης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας συνεχίζεται και καμμία επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρων δεν μας πτοεί», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ Ρεβενάκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Οι δικαστές έδωσαν όνομα, τόπο βάπτισης και όρισαν διατροφή σε υπόθεση διαζευγμένων γονέων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.