- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Με ανάρτηση στο διαδίκτυο, σε γνωστό ιστότοπο, αναρχικοί αναλαμβάνουν την ευθύνη για την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών στην οδό Ερμού. Στην ανάληψη ευθύνης αναφέρεται μεταξύ άλλων πως το ένα φυλάκιο τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκαν υπηρεσιακά οχήματα.
Ακολουθεί το κείμενο της ανάληψης
Ξημερώματα 6/5 επιτεθήκαμε συντονισμένα και αιφνιδιαστικά στο κεντρικό Α.Τ. της Πάτρας στην Ερμού. Από την έφοδο μας, το ένα φυλάκιο τυλίχθηκε στις φλόγες, με το σκοπό δυστυχώς να αποφεύγει τα χειρότερα,ενώ παράλληλα καταστράφηκαν υπηρεσιακά οχήματα.Φυσικά,όλοι αποχωρήσαμε ασφαλείς,αποδεικνύοντας πως η πρακτική της επίθεσης με την κατάλληλη επιχειρησιαη ετοιμότητα και οργάνωση δεν είναι τελειωμένη υπόθεση.
Τους μπάτσους έχουμε κάθε λόγο να τους χτυπάμε με την παραμικρή ευκαιρία. Οι μπάτσοι είναι αυτοί που θα συλλάβουν, θα στερήσουν την ελευθερία ανθρώπων και θα οδηγήσουν κόσμο στη φυλακή.Είναι αυτοί που με τη δύναμη του όπλου, μάζας και κράτους έχουν το δικαίωμα να παραμονεύουν σαν μόνιμος φόβος πάνω από το κεφάλι σου και να σε κρίνουν,ενώ την ίδια στιγμή με αφετηρία τη στενή ηθική του νόμου διαχέουν στο κοινωνικό σώμα ταμπέλες όπως, παράνομος, εγκληματίας, απροσάρμοστος. Όταν σου μιλάει μπάτσος, σου μιλάει ο νόμος. Εκεί συνίσταται η μεγαλύτερη κατάντια, καθώς με το νόμο ούτε κουβέντα μπορείς να κάνεις, ούτε ισότητα υπάρχει. Και τότε η σύγκρουση επιβάλλεται.
Από μεριάς τους, όλα αυτά γίνονται στο όνομα της δημοκρατίας και της επίπλαστης ειρήνης σε μία κοινωνία ζωσμένη στη βία,τη στέρηση, την υποταγή και την αλόγιστη υπερκμετάλλευση και ισοπέδωση του αθώου οικοσυστήματος. Σε αυτήν την ανθρώπινη παραφύση,ως αναρχικοί,νιώθουμε προσωπικό χρέος να τηρούμε σχέση απόλυτου μίσους και απόλυτης εχθρικότητας.Απέναντι στο μπάτσο αλλά και σε όσους θέλουν,καλούν,επιβραβεύουν και συνεργάζονται με την αστυνομία. Καμία ανοχή στους μπάτσους καμία ανοχή στους ρουφιάνους. Ραντεβού στο δρόμο με την ανθρωπότητα της κανονικότητας και μαζοποίησης που σκοτώνει το Ζακ και κάθε Ζακ.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
με άρωμα σκορπιού σύντροφοι που συμμετείχαν στην επίθεση
ΥΓ Κάθε Κοινωνία έχει την ενημέρωση που της αξίζει.Πάντα ψέμματα πάντα προπαγάνδα πάντα ρουφιανιές.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.